James Parks wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Parks
(James Jean Parks)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ventura County
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec

James Parks - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.11.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Parks 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
James Parks
datum narození 16.11.1968
(herec, instagram)

James Parks - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Palominas
(2015) - The Summoning
(2015) - Osm hrozných
(2015) - The Hard Ride
(2014) - Child of Grace
(2013) - The Elevator: Three Minutes Can Change Your Life
(2012) - Nespoutaný Django
(2011) - Krvavý stát
(2010) - Street Poet
(2010) - Rubber
(2010) - Amigo
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2008) - Three Priests
(2008) - Temné svědomí
(2007) - Grindhouse: Auto zabiják
(2007) - Fighting Words
(2006) - Trailer Talk
(2006) - Odposlech
(2006) - Jericho (TV seriál)
(2006) - Islander
(2006) - Eight Days to Live
(2006) - The Darkroom
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Threshold (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - House of the Dead 2
(2005) - Daltry Kelhůn
(2004) - Kill Bill 2
(2004) - Deadwood (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Kill Bill
(2002) - Krokodýl 2
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - $pent
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Znáš mé jméno
(1999) - Od soumraku do úsvitu 2
(1999) - Křížová výprava (TV seriál)
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1997) - Frankensteinův dům
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1997) - Brooklyn South (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1996) - Lebkouni: Nedotknutelní
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Apollo 11
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Twin Peaks
(1991) - Line of Fire: The Morris Dees Story
(1991) - Kovboj Conagher
(1990) - Slepá pomsta

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.11.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Parks 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Parks - herec

se narodil 16.11.1968 ve městě Ventura County, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Parks

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


James Parks
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
24°12’
 
LunaLuna:
Váhy
2°02’
 
MerkurMerkur:
Štír
12°29’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
1°55’
 
MarsMars:
Váhy
4°23’
 
JupiterJupiter:
Váhy
0°05’
 
SaturnSaturn:
Beran
19°45’
R
UranUran:
Váhy
2°45’
 
NeptunNeptun:
Štír
26°10’
 
PlutoPluto:
Panna
24°38’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°01’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
16°50’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°06’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »