James Rebhorn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Rebhorn
(James Robert Rebhorn)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

James Rebhorn - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.9.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Rebhorn 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
James Rebhorn
datum narození 1.9.1948
(herec, instagram)

James Rebhorn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Before I Sleep
(2012) - Sleepwalk with Me
(2012) - Neobyčejný život Timothyho Greena
(2012) - Kóma
(2011) - Ocelová pěst
(2011) - Mé nové Já (TV seriál)
(2011) - Ve jménu vlasti (TV seriál)
(2010) - The Sparrow and the Tigress
(2010) - Big Lake (TV seriál)
(2009) - Ve službách FBI (TV seriál)
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2009) - International
(2009) - Don McKay
(2009) - Box
(2009) - Americká aféra
(2008) - Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
(2008) - Comanche Moon (TV seriál)
(2008) - Baby Máma
(2007) - Zastánci blahobytu (TV seriál)
(2007) - Jiná perspektiva
(2006) - Waterfront (TV seriál)
(2006) - Jak jíst smažené žížaly
(2006) - Dům na Bay Street
(2006) - The Book of Daniel (TV seriál)
(2004) - Poslední výstřel
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - The Trade
(2003) - Návrat do Cold Mountain
(2003) - Hlava státu
(2002) - Taxík (TV seriál)
(2002) - Pluto Nash
(2002) - Jak ukrást Bess
(2002) - Daleko do nebe
(2001) - Spotlight on Location: Meet the Parents
(2001) - UC: Undercover (TV seriál)
(2001) - Last Ball
(2001) - Amy a Isabela
(2001) - Americký Macbeth
(2000) - Fotr je lotr
(2000) - Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
(1999) - Madonna: The Video Collection 93:99 (hudební videoklip)
(1999) - Znovu na světě (TV seriál)
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1999) - Talentovaný pan Ripley
(1999) - Sníh padá na cedry
(1999) - All of It
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Jasná lež
(1997) - Hra
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Ztraceni na Manhattanu
(1996) - Mí drazí Američané
(1996) - Lekce
(1996) - Intimní detaily
(1996) - Den nezávislosti
(1996) - Bílá smršť
(1995) - The Buccaneers (TV seriál)
(1995) - Co si ušít do výbavy
(1994) - 8 sekund
(1994) - Zbožňuju trable
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1994) - Miliónový šek
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Skřivánek
(1993) - J.F.K.: Reckless Yout
(1993) - Carlitova cesta
(1993) - The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Základní instinkt
(1992) - Vůně ženy
(1992) - Vítr
(1992) - Můj bratranec Vinny
(1992) - Lék pro Lorenza
(1992) - Deadly Matrimony
(1992) - Bílé písky
(1991) - Stíny a mlha
(1991) - Sarah prostá a neuvěřitelná
(1991) - Plymouth
(1991) - Myslete na Henryho
(1991) - Kojak: Osudná chyba
(1991) - Horký vítr z jihu (TV seriál)
(1991) - Dead and Alive: The Race for Gus Farace
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Hodiny zoufalství
(1990) - Everyday Heroes
(1990) - Against the Law (TV seriál)
(1989) - A Town's Revenge
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Our Town
(1989) - Kojak: Ariana
(1988) - Heart of Midnight
(1988) - Dům na Carroll Street
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Kojak: The Price of Justice
(1986) - Whatever It Takes
(1986) - Rockabye
(1986) - A Deadly Business
(1985) - The Equalizer (TV seriál)
(1985) - Spenser: For Hire (TV seriál)
(1985) - Sever a Jih (TV seriál)
(1985) - Kočičí oko
(1985) - Kane & Abel (TV seriál)
(1984) - Na dlažbě
(1984) - Kate & Allie (TV seriál)
(1983) - Silkwoodová
(1983) - Sessions
(1982) - Will: The Autobiography of G. Gordon Liddy
(1982) - Soup for One
(1980) - Texas (TV seriál)
(1980) - On ví, že jsi sama
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - The Yum-Yum Girls
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1963) - The Doctors (TV seriál)
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)
(1951) - Search for Tomorrow (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.9.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Rebhorn 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Rebhorn - herec

se narodil 1.9.1948 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Rebhorn

Dnes se narodili
Velká Británie Tim Curry
(*1946) herec

Velká Británie Dudley Moore
(*1935) herec

Spojené státy Ashley Judd
(*1968) herečka

Česká republika Lubomír Lipský st.
(*1923) herec, komik

Spojené státy James Franco
(*1978) herec, scénárista, režisér, model


James Rebhorn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
8°56’
 
LunaLuna:
Lev
10°47’
 
MerkurMerkur:
Panna
26°36’
 
VenušeVenuše:
Rak
23°05’
 
MarsMars:
Váhy
28°38’
 
JupiterJupiter:
Střelec
19°31’
 
SaturnSaturn:
Lev
27°49’
 
UranUran:
Rak
0°03’
 
NeptunNeptun:
Váhy
11°30’
 
PlutoPluto:
Lev
15°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
7°52’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
4°44’
 
CheirónCheirón:
Štír
20°05’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie George Gordon Byron
(*1788 - 1824) spisovatel, básník

Velká Británie Charles Darwin
(*1809 - 1882) přírodovědec, zakladatel evoluční biologie

Francie Pierre Curie
(*1859 - 1906) francouzský fyzik a chemik

Česká republika Ladislav Klíma
(*1878 - 1928) prozaik

Česká republika Václav Erben
(*1930 - 2003) spisovatel, divadelní dramatik, rozhlasový režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »