James Spader wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Spader
(James Todd Spader)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.2. 1960 - 20:02h
Místo:
Boston, Massachusetts
Země:
Věk:
57 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

James Spader - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
7.2.1960 - 20:02  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.2.1960 - 01:02  
US, Boston:
42°22' s.š., 71°4' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Spader 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
James Spader
datum narození 7.2.1960
(herec, instagram)

James Spader - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - By Virtue Fall
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Avengers: Age of Ultron
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - The Homesman
(2013) - Černá listina (TV seriál)
(2012) - Lincoln
(2009) - Prckové
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2007) - Objevená Čína
(2006) - Země světa (TV seriál)
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Kancl (TV seriál)
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Stíny strachu
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The Making of 'Stargate'
(2003) - Toxin
(2003) - Lovec vetřelců
(2003) - Akta Pentagon
(2002) - The Stickup
(2002) - Sekretářka
(2001) - Sex instruktor
(2000) - Supernova
(2000) - Slow Burn
(2000) - Sleduje tě vrah!
(1999) - Láska až za hrob
(1997) - Kritická péče
(1997) - Falešné svědectví
(1997) - Dary moře
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Drsný a drsnější
(1996) - Crash
(1994) - Vlk
(1994) - Hvězdná brána
(1993) - Ideální milenka
(1993) - Chytlavá šance
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Storyville
(1992) - Bob Roberts
(1991) - Za každou cenu
(1990) - Špatný vliv
(1990) - Bílý palác
(1989) - Sex, lži a video
(1989) - Akce Rachel
(1988) - Jack Rozparovač se vrací
(1988) - Greasy Lake
(1987) - Wall Street
(1987) - Figurina
(1987) - Feťáci
(1987) - Baby Boom
(1986) - Kráska v růžovém
(1985) - Rebel z mé školy
(1985) - Osudem pronásledováni
(1985) - Lunapark smrti
(1984) - Rodinná tajemství
(1983) - A Killer in the Family
(1983) - The Family Tree
(1983) - Diner
(1983) - Cocaine: One Man's Seduction
(1981) - Endless Love
(1978) - Team-Mates
James Spader - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.2.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Spader 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Spader - herec

se narodil 7.2.1960 ve městě Boston, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Spader

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


James Spader
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
18°16’
5
 
LunaLuna:
Blíženci
25°44’
10
 
MerkurMerkur:
Vodnář
27°31’
6
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
14°28’
4
 
MarsMars:
Kozoroh
18°32’
4
 
JupiterJupiter:
Střelec
26°24’
4
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
13°46’
4
 
UranUran:
Lev
19°03’
11
R
NeptunNeptun:
Štír
9°08’
2
 
PlutoPluto:
Panna
5°18’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
26°42’
1
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
19°54’
9
 
CheirónCheirón:
Vodnář
26°49’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
15°58’
8
Domy:
Panna
23°25’
Ryby
23°25’
2:
Váhy
18°34’
8:
Beran
18°34’
3:
Štír
18°31’
9:
Býk
18°31’
Střelec
22°16’
Blíženci
22°16’
5:
Kozoroh
26°21’
Rak
26°21’
6:
Vodnář
27°08’
Lev
27°08’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
7°51’
11
Slun./Luna:
Beran
22°00’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »