Jamie Foxx wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jamie Foxx
(Eric Marlon Bishop)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Terrell, Texas
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec, zpěvák

Jamie Foxx - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (X)
Datum narození:
13.12.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jamie Foxx 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jamie Foxx
datum narození 13.12.1967
(herec, zpěvák, instagram)

Jamie Foxx - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Untitled Martin Luther King Jr. Project
(2017) - Robin Hood: Origins
(2017) - Baby Driver
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Why Should White Guys Have All the Fun?
(2016) - Sleepless Night
(2015) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - WWE Tribute to the Troops
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - Hrdinové a padouši: Svět úžasného Spider-mana
(2014) - Všechny cesty vedou do hrobu
(2014) - Šéfové na zabití 2
(2014) - Rio 2
(2014) - Annie
(2014) - Amazing Spider-Man 2
(2013) - Pharrell Williams: Happy (hudební videoklip)
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Skutečnost nebo kouzla
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - CIRCUS HALLIGALLI
(2013) - CinemAbility
(2013) - A Black Rose That Grew Through Concrete
(2013) - Útok na Bílý dům
(2012) - Nespoutaný Django
(2011) - GGN: Snoop Dogg's Double G News Network
(2011) - The American Cinematheque Tribute to Robert Downey Jr
(2011) - Phunny Business: A Black Comedy
(2011) - Šéfové na zabití
(2011) - Rio
(2011) - The Brain Storm
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Thunder Soul
(2010) - A Man's Story
(2010) - Na sv. Valentýna
(2010) - Na doraz
(2010) - Malice N Wonderland
(2010) - I'm Still Here
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - Lopez Tonight
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - BET Awards 2009
(2009) - Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Bring Your 'A' Game
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - Sólista
(2009) - Ctihodný občan
(2008) - MTV Video Music Awards 2008
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - MTV Video Music Awards 2007
(2007) - Al Pacino - pocta za celoživotní dílo
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - Beef 4
(2007) - Království
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - Miami Vice
(2006) - Dreamgirls
(2005) - Kanye West ft. Jamie Foxx - Gold Digger (hudební videoklip)
(2005) - Kanye West: College Dropout - Video Anthology (hudební videoklip)
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Stealth: Přísně tajná mise
(2005) - Mariňák
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - Vykoupení
(2004) - Ray
(2004) - Překročit všechna pravidla
(2004) - Collateral
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Jamie Foxx Unleashed: Lost, Stolen and Leaked! (divadelní záznam)
(2003) - Hráči
(2002) - Aaliyah - Miss You (Aaliyah Tribute) (hudební videoklip)
(2002) - Straight Clownin'
(2002) - Muhammad Ali's All-Star 60th Birthday Celebration!
(2002) - Jamie Foxx: I Might Need Security
(2002) - Fashion Police
(2002) - American Idol
(2002) - It's Black Entertainment
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - Driven (TV seriál)
(2001) - MTV Video Music Awards 2001
(2001) - The Movie Loft
(2001) - The Making of 'Ali'
(2001) - Date from Hell
(2001) - Ali
(2000) - The Teen Choice Awards 2000
(2000) - GPTV
(2000) - All Jokes Aside
(2000) - Vnadidlo
(1999) - Total Request Live
(1999) - Full Contact: The Making of 'Any Given Sunday'
(1999) - Vítězové a poražení
(1999) - Blázniví únosci
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Klub hráčů
(1997) - Láska na černo
(1996) - The Daily Show
(1996) - Velký švindl
(1996) - Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
(1996) - Proč kočka není pes?
(1996) - C-Bear and Jamal (TV seriál)
(1993) - Jamie Foxx: Straight from the Foxxhole (divadelní záznam)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - Hračky
(1990) - In Living Color (TV seriál)
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live

Jamie Foxx - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jamie Foxx - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.12.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jamie Foxx 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jamie Foxx - herec, zpěvák

se narodil 13.12.1967 ve městě Terrell, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jamie Foxx

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Jamie Foxx
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
20°47’
 
LunaLuna:
Býk
12°30’
 
MerkurMerkur:
Střelec
12°14’
 
VenušeVenuše:
Štír
7°03’
 
MarsMars:
Vodnář
9°01’
 
JupiterJupiter:
Panna
5°42’
 
SaturnSaturn:
Beran
5°39’
 
UranUran:
Panna
28°59’
 
NeptunNeptun:
Štír
25°02’
 
PlutoPluto:
Panna
22°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
24°58’
R
Černá LunaLilith:
Býk
9°05’
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°18’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »