Jan Budař wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Budař

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1977 (?)
Země:
Věk:
40 let
Povolání:
herec

Jan Budař - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1977 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Budař 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Budař
datum narození v roce *1977
(herec, instagram)

Jan Budař - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Princ Mamánek
(2016) - Všechno nebo nic
(2016) - Tenkrát v ráji
(2016) - Smrtelné historky
(2016) - Já, Mattoni (TV seriál)
(2016) - Instalatér z Tuchlovic
(2016) - Anthropoid
(2016) - Akvabely
(2015) - Případ pro exorcistu (TV seriál)
(2014) - Metropolitánek
(2014) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2014
(2014) - Tajemství a smysl života
(2014) - Česká filharmonie - open air koncert 2014 (koncert)
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2014) - Sraz
(2013) - Zlatý časy!
(2013) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2013
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Noc na Karlštejně (koncert)
(2013) - Výstava
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - Rozkoš
(2013) - Něžné vlny
(2013) - Láska, soudruhu
(2013) - Hořící keř
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Mixxxer
(2012) - Film o seriálu: Sanitka 2 - Návrat po 30 letech
(2012) - Film o filmu: Polski film
(2012) - Praho, má lásko
(2012) - Polski film
(2012) - O pokladech
(2012) - Martin a Venuše
(2012) - Konfident
(2011) - E.ON Energy Globe Award ČR 2011
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o filmu Lidice
(2011) - Film o filmu: Czech Made Man
(2011) - Vetřelci a lovci: Užij si se psem
(2011) - Vesnice roku
(2011) - Setkání s hvězdou: Vilma Cibulková
(2011) - Rodina je základ státu
(2011) - Odcházení
(2011) - Lidice
(2011) - Czech Made Man
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - E.ON Energy Globe Award ČR 2010
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Román pro muže
(2010) - Pravidelný odlet
(2010) - Osudové peníze
(2010) - Heart Beat 3D
(2010) - Dešťová víla
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Báječná léta bez opony
(2009) - Žena bez piana
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Protektor
(2009) - Operace Dunaj
(2009) - Milostný život zbabělce
(2009) - Hrubeš a Mareš Reloaded
(2009) - Holka Ferrari Dino
(2008) - Český lev 2007
(2008) - Peníze Jiřího Krejčíka
(2008) - Film o filmu: Protektor
(2008) - Anatomie gagu
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Nebe a Vincek
(2008) - Natěrač
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Dark Spirits
(2008) - Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
(2007) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2007
(2007) - Český lev 2006
(2007) - Film o filmu: Václav
(2007) - Václav
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Svatba na bitevním poli
(2007) - Muzika
(2007) - Hodina klavíru
(2007) - Bez dechu
(2006) - Uplakánek (hudební videoklip)
(2006) - Nikdo neví, co je za smrtí (hudební videoklip)
(2006) - Čétéčko
(2006) - Přestávka
(2006) - Vratné lahve
(2006) - Vina anticorro
(2006) - Pravidla lži
(2006) - Marta a Berta 26
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Toyen
(2005) - Svatyně
(2005) - Stavrogin je ďábel (divadelní záznam)
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Na stojáka
(2004) - Ruth to vidí jinak
(2004) - Ráno
(2004) - Mistři
(2004) - Horem pádem
(2004) - Duše jako kaviár
(2003) - Nuda v Brně
(2003) - Čert ví proč
(2001) - Ta třetí
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Rasistické historky (TV seriál)
(2000) - Český Robinson
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1987) - Manéž Bolka Polívky

Jan Budař - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Budař - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Budař 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Budař - herec

se narodil v roce *1977 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Budař

Dnes se narodili
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Jan Budař
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
8°09’
 
LunaLuna:
Vodnář
22°09’
 
MerkurMerkur:
Panna
4°06’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
27°23’
 
MarsMars:
Blíženci
9°31’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
26°17’
 
SaturnSaturn:
Lev
18°46’
 
UranUran:
Štír
7°47’
 
NeptunNeptun:
Střelec
13°32’
R
PlutoPluto:
Váhy
11°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
18°41’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°57’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°44’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sydney Pollack
(*1934 - 2008) režisér, herec

Česká republika František Palacký
(*1798 - 1876) literární kritik, zakladatel českého dějepisectví

Česká republika Štěpán Koníček
(*1928 - 2006) dirigent, skladatel

Itálie Alberto Ascari
(*1918 - 1955) závodník F1

Itálie Laura Biagiotti
(*1943 - 2017) módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »