Jan Fedder wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Fedder

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.1. 1955 - 20:50h
Místo:
Hamburg
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Jan Fedder - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gregor (A)
Datum narození a čas (místní čas):
14.1.1955 - 20:50  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.1.1955 - 19:50  
DE, Hamburg:
53°33' s.š., 9°59' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Fedder 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Fedder
datum narození 14.1.1955
(herec, instagram)

Jan Fedder - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Der Hafenpastor und das graue Kind
(2013) - Verbrechen nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
(2013) - Stille
(2013) - O rybáři a jeho ženě
(2013) - Ohne Gnade
(2013) - Arnes Nachlass
(2012) - 2 für alle Fälle - Manche mögen Mord
(2012) - Der Hafenpastor
(2011) - Der Weihnachtsmuffel
(2011) - Die göttliche Sophie - Das Findelkind
(2010) - 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder
(2010) - Die Auflehnung
(2009) - Soul Kitchen
(2009) - Meine Tochter und der Millionär
(2009) - Kocour v botách
(2009) - Die Göttliche Sophie
(2009) - Das Wartezimmer (TV seriál)
(2008) - U-900
(2008) - Insel des Lichts
(2008) - Das Feuerschiff
(2007) - Scénář lásky
(2006) - Der Mann im Strom
(2005) - Pašák - Bezesné noci
(2004) - Loď snů - Austrálie
(2002) - Loď snů - Zambie
(2000) - Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
(2000) - Loď snů: Bali
(2000) - Heimatgeschichten - O Tannenbaum
(2000) - Heimatgeschichten - Familienbande
(1999) - Werner - Volles Rooäää!!!
(1999) - Strandclique, Die (TV seriál)
(1999) - Der Hochstapler
(1995) - Die Harald Schmidt Show
(1995) - Inseln unter dem Wind (TV seriál)
(1994) - Heimatgeschichten (TV seriál)
(1993) - Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
(1991) - DAS!
(1991) - Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
(1991) - Unsere Hagenbecks (TV seriál)
(1991) - Superstau
(1991) - Schwarz Rot Gold - Stoff
(1990) - Werner - Beinhart!
(1990) - Liebesgeschichten (TV seriál)
(1990) - Land in Sicht
(1989) - Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
(1989) - Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
(1989) - Singles
(1989) - Seine beste Rolle
(1989) - Peter Strohm (TV seriál)
(1989) - Nest, Das (TV seriál)
(1989) - Die Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln
(1988) - Kasse bitte (TV seriál)
(1988) - Der Experte
(1987) - Místo činu - Plni nenávisti
(1987) - Jakub za modrými dveřmi
(1987) - Doktor z venkova (TV seriál)
(1986) - Preis der Feigheit
(1986) - Großstadtrevier (TV seriál)
(1986) - Engels & Consorten (TV seriál)
(1986) - Detektivbüro Roth (TV seriál)
(1985) - Ponorka (TV seriál)
(1985) - Deadly Twins
(1984) - Unser Mann vom Südpol
(1984) - Der Sohn des Bullen
(1984) - Případ Bachmeierová - Není čas na slzy
(1984) - Der Fahnder (TV seriál)
(1983) - Liebe läßt alle Blumen blühen
(1983) - Die Leichten Zeiten sind vorbei
(1982) - Smiley's People (TV seriál)
(1982) - Schwarz Rot Gold (TV seriál)
(1982) - Místo činu - Dívka na schodech
(1981) - Případ pro dva (TV seriál)
(1981) - Ponorka
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1980) - Geteilte Freude
(1980) - Auf Achse (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show
(1979) - St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
(1978) - SOKO 5113 (TV seriál)
(1972) - Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
(1970) - Hamburg Transit (TV seriál)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.1.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Fedder 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Fedder - herec

se narodil 14.1.1955 ve městě Hamburg
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Fedder

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Jan Fedder
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°52’
5
 
LunaLuna:
Váhy
11°39’
2
 
MerkurMerkur:
Vodnář
6°24’
5
 
VenušeVenuše:
Střelec
7°31’
4
 
MarsMars:
Ryby
29°44’
7
 
JupiterJupiter:
Rak
25°02’
11
R
SaturnSaturn:
Štír
19°27’
3
 
UranUran:
Rak
25°44’
11
R
NeptunNeptun:
Váhy
28°10’
3
 
PlutoPluto:
Lev
26°17’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°41’
4
R
Černá LunaLilith:
Štír
23°55’
3
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°53’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
22°19’
4
Domy:
Panna
10°06’
Ryby
10°06’
2:
Váhy
0°46’
8:
Beran
0°46’
3:
Váhy
28°00’
9:
Beran
28°00’
Střelec
3°01’
Blíženci
3°01’
5:
Kozoroh
11°37’
Rak
11°37’
6:
Vodnář
14°18’
Lev
14°18’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
21°34’
11
Slun./Luna:
Střelec
2°46’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »