Ján Greššo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ján Greššo

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1952 (?)
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Ján Greššo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1952 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ján Greššo 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ján Greššo
datum narození v roce *1952
(herec, instagram)

Ján Greššo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Masaryk
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Tajné životy (TV seriál)
(2014) - Ochrancovia (TV seriál)
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
(2013) - Ďakujem, dobře
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Horúca krv (TV seriál)
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2011) - Dr. Ludsky (TV seriál)
(2010) - Obhliadka
(2009) - Bez servítky
(2009) - V mene zákona (TV seriál)
(2009) - Statky zmätky (divadelní záznam)
(2008) - Mesto tieňov (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2002) - Čierna pani
(2000) - Ticho po búrke
(2000) - Ako divé husi
(1999) - Klietka
(1998) - Jeppe z vŕšku (divadelní záznam)
(1997) - Amálka, ja sa zbláznim!
(1995) - Chichôtka
(1993) - S láskou sa neradno zahrávať (divadelní záznam)
(1993) - Jakubov rebrík
(1993) - Bakchus
(1992) - Hra o umučení a slávnom vzkriesení Pána a Spasiteľa nášho Ježiša Krista (divadelní záznam)
(1991) - Trpký voz nádeje
(1990) - Čarovné kresadlo
(1990) - Ako som plával ku kráľovnej severu
(1989) - V meste plnom dáždnikov
(1989) - Rozprávanie temných slatín (TV seriál)
(1989) - Prebudenie
(1988) - Posledný drak (TV seriál)
(1988) - Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam)
(1988) - Dunajské rozprávky
(1987) - Zbojnícke fašiangy
(1987) - Noc pred Kračúnom
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1987) - Koník z ebenu
(1986) - Zakázané uvoľnenie
(1986) - Safari (TV seriál)
(1986) - Meštiak šľachticom (divadelní záznam)
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Vydatá slečna Rosita
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Sršne v úli (TV seriál)
(1985) - Skon Paľa Ročku
(1985) - Skleníková Venuša
(1985) - Pipo schafft alle
(1985) - Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
(1985) - Materské znamienko (TV seriál)
(1985) - A vrátil sa im pokojný spánok
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Vynálezy hodinára Aurela (TV seriál)
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
(1984) - Stretnutie pod starou píniou
(1984) - O mužoch, ženách a deťoch
(1984) - Lampáš malého plavčíka
(1984) - Dom pod morušou
(1982) - Kúzelné mestečko (TV seriál)
(1982) - Krásna múdrosť
(1982) - Dve duše
(1981) - Starý včelár
(1981) - Noční jezdci
(1981) - Nebojsa
(1981) - Konôpka
(1981) - Ďuro-Truľo
(1981) - Drotár (divadelní záznam)
(1981) - Dozrievanie
(1981) - Člny proti prúdu
(1980) - Zbožňovaná
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Posledný súd Michelangela Buonarrotiho
(1980) - Na baňu klopajú (TV seriál)
(1980) - Chlapec z majera
(1980) - Čarodejkina pravnučka
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Stretnutie v Tajove
(1979) - Zlodej známok
(1979) - Prvá vina odpustená
(1979) - Cnostný Metod
(1979) - Blízke diaľavy
(1978) - Zbojnícky tanec
(1977) - Rača, láska moja
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Črty zo života (TV seriál)
(1977) - Bludička
(1976) - Vincova fajka
(1976) - Rozdelení
(1976) - Panda
(1976) - Milosrdný čas
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Nepokojná láska (TV seriál)
(1975) - Alizuna
(1974) - V každom počasí
(1974) - Studené podnebie
(1974) - Horali
(1973) - Prípad krásnej nerestnice

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ján Greššo 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ján Greššo - herec

se narodil v roce *1952 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ján Greššo

Dnes se narodili
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911) tanečnice, herečka a zpěvačka

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907) herečka

Česká republika Regina Rázlová
(*1947) herečka

Česká republika Stanislav Neumann
(*1902) herec, syn S. K. Neumanna

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800) chemik


Ján Greššo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
29°07’
 
LunaLuna:
Kozoroh
20°05’
 
MerkurMerkur:
Střelec
16°23’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
6°51’
 
MarsMars:
Kozoroh
29°45’
 
JupiterJupiter:
Býk
14°09’
R
SaturnSaturn:
Váhy
22°46’
 
UranUran:
Rak
18°11’
R
NeptunNeptun:
Váhy
22°46’
 
PlutoPluto:
Lev
23°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
16°13’
R
Černá LunaLilith:
Lev
26°23’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
9°51’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John F. Kennedy Jr.
(*1960 - 1999) herec, novinář, právník, pilot, vydavatel časopisu, syn JFK

Belgie Morris
(*1923 - 2001) spisovatel, kreslíř

Rakousko Karel Klostermann
(*1848 - 1923) spisovatel s regionálním zaměřením na oblast Šumavy

Rusko car Ivan VI. Antonovič
(*1740 - 1764) ruský car

Francie Patrick Dewaere
(*1947 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »