Jan Hartl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Hartl

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1952 (?)
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Jan Hartl - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1952 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Hartl 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Hartl
datum narození v roce *1952
(herec, instagram)

Jan Hartl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Clona (TV seriál)
(2013) - Radokova Trojská válka
(2013) - Něžné vlny
(2013) - Donšajni
(2012) - Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
(2011) - Modrý tygr
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2009) - Občan Havel přikuluje
(2009) - Film o seriálu Poste restante
(2009) - Zemský ráj to napohled
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2006) - Příkopy (TV seriál)
(2006) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2006) - Nadměrné maličkosti: Učitelky s praxí
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV seriál)
(2004) - Hledání Janáčka
(2003) - Strážce duší (TV seriál)
(2002) - Příběhy slavných: Dobře namíchaný Jiří Adamíra
(2002) - Zvon Lukáš
(2000) - Otesánek
(2000) - Dvojrole
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1998) - Flóra
(1998) - Dvě washingtonská ohlédnutí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Ukradený automobil
(1997) - O perlové panně
(1997) - Dobrodružství pod postelí
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Nejsem líná, jsem chudokrevná
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1996) - Konto separato
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Omyl děda Vševěda
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1995) - Když se slunci nedaří (TV seriál)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Golet v údolí
(1995) - Broučci (TV seriál)
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1992) - Ecce Constantia
(1991) - Panenka s porcelánovou hlavičkou
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV seriál)
(1990) - Ta naše písnička česká II
(1990) - Milostivé léto
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Pane králi, jdeme z dáli
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Foukaliště
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Barnabáš a Tobiáš aneb cestovní kancelář Krasohled
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Rausch der Verwandlung (TV seriál)
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Píšťaličko, otloukej se
(1988) - Moudrá sova
(1988) - Merlin aneb Pustá zem (divadelní záznam)
(1988) - Kalhoty od krejčího ze Lhoty
(1988) - Jen ty a já
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Vltavská víla
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Kluk
(1986) - Bar Nevada
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Vesničko má středisková
(1985) - Pětka s hvězdičkou
(1985) - Dobré světlo
(1985) - Černá země (TV seriál)
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Evo, vdej se!
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Má láska s Jakubem
(1981) - Tajemství hradu v Karpatech
(1981) - Opera ve vinici
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1980) - Soud pana Havleny
(1980) - Předjaří
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1980) - I chytrák se spálí (divadelní záznam)
(1980) - Dívka s mušlí
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Odlet
(1979) - Lustr
(1979) - Housata
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - O vysoké věži
(1978) - Lvi salónů
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1976) - Príhoda z hotelovej reštaurácie
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Den pro mou lásku
(1975) - Šperk
(1975) - Svatba
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Hřiště
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Holky z porcelánu

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Hartl 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Hartl - herec

se narodil v roce *1952 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Hartl

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Jan Hartl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
19°38’
 
LunaLuna:
Rak
5°21’
 
MerkurMerkur:
Panna
8°57’
 
VenušeVenuše:
Váhy
11°16’
 
MarsMars:
Střelec
9°46’
 
JupiterJupiter:
Býk
20°58’
R
SaturnSaturn:
Váhy
14°29’
 
UranUran:
Rak
17°45’
 
NeptunNeptun:
Váhy
20°17’
 
PlutoPluto:
Lev
22°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
19°55’
R
Černá LunaLilith:
Lev
18°38’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
6°37’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »