Jan Hraběta wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Hraběta

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1940 (?)
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
herec

Jan Hraběta - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1940 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Hraběta 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jan Hraběta
datum narození v roce *1940
(herec, instagram)

Jan Hraběta - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Válka s mloky
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2015) - Doktor Martin (TV seriál)
(2015) - Cesta do Říma
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2012) - Probudím se včera
(2012) - Obchoďák (TV seriál)
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Autopohádky
(2010) - Hodinový manžel
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft (divadelní záznam)
(2009) - Služby v našich službách
(2009) - Zoufalci
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2008) - Pohádkové počasí
(2008) - Fredy a Zlatovláska
(2008) - Bez tváře
(2007) - 40 let Divadla Járy Cimrmana aneb Ze hry do hry (divadelní záznam)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2006) - Vratné lahve
(2006) - Samota
(2006) - Horákovi (TV seriál)
(2006) - Dlouhý, široký a krátkozraký (divadelní záznam)
(2006) - Cimrman v říši hudby (divadelní záznam)
(2004) - Náměstíčko (TV seriál)
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2003) - O svatební krajce
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(2003) - Městečko
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Vzkříšení
(2001) - Věrní abonenti
(2001) - Šípková Růženka (TV seriál)
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(2001) - Help For You
(2001) - Den dobrých skutků
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Záskok aneb Cimrman v Národním divadle
(2000) - To jsem z toho jelen (TV seriál)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(1999) - Sladkosti
(1999) - Profesor
(1999) - Policajti z předměstí (TV seriál)
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Trapas
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Jezerní královna
(1997) - Cimrmani
(1997) - Tenhle striptýz platím já
(1997) - Pták Ohnivák
(1997) - Němý Bobeš aneb Český Tarzan (divadelní záznam)
(1997) - Lijavec (divadelní záznam)
(1997) - Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Akt (divadelní záznam)
(1996) - A znovu Žebrácká opera
(1996) - Lotrando a Zubejda
(1996) - Jakub a Veronika
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Dvě z policejní brašny
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Fany
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Měsíční údolí
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Svatba upírů
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1991) - Pražský student (TV seriál)
(1991) - Discopříběh 2
(1991) - Cimrman sobě
(1990) - Vracenky
(1990) - Tvrdý chleba
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká srdce
(1989) - Čas sluhů
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Sedm hladových
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Nejistá sezóna
(1987) - Když v ráji pršelo
(1987) - Hauři
(1987) - Dům pro dva
(1987) - Dámská jízda
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Antonyho šance
(1985) - Vesničko má středisková
(1985) - Podfuk
(1985) - Jako jed
(1985) - Dobré světlo
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Co je vám, doktore?
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1980) - Vrchní, prchni
(1980) - Trhák
(1980) - Postřižiny

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Hraběta 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Hraběta - herec

se narodil v roce *1940 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Hraběta

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Jan Hraběta
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
19°39’
 
LunaLuna:
Blíženci
24°47’
 
MerkurMerkur:
Býk
6°49’
 
VenušeVenuše:
Rak
2°45’
 
MarsMars:
Blíženci
25°23’
 
JupiterJupiter:
Beran
28°39’
 
SaturnSaturn:
Býk
6°22’
 
UranUran:
Býk
21°51’
 
NeptunNeptun:
Panna
22°52’
R
PlutoPluto:
Lev
0°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
18°38’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
26°30’
 
CheirónCheirón:
Rak
16°04’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »