Jan J. Vágner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan J. Vágner

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec, režisér

Jan J. Vágner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1948 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan J. Vágner 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan J. Vágner
datum narození v roce *1948
(herec, režisér, instagram)

Jan J. Vágner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Rakovina je šok
(2010) - Největší z Čechů
(2009) - Muži v říji
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Bel Ami
(2003) - Strážce duší (TV seriál)
(2003) - Nezvěstný
(2003) - Kameňák
(2003) - Dědictví slečny Innocencie
(2002) - Zatracení
(2001) - Medici
(2001) - Den dobrých skutků
(2000) - Začátek světa
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Neprůstřelná nevěra
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV seriál)
(1993) - Hora jménem Andělská
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Pohádka o prolhaném království
(1991) - Pohádka o touze
(1989) - Vrať se do hrobu!
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1986) - Boris Godunov
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - ...nebo být zabit
(1984) - Prodavač humoru
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1982) - Čertovy kameny
(1981) - Zpěv naděje
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Povídka malostranská
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Dvacet tisíc mil pod mořem
(1979) - Velká policejní pohádka
(1979) - Historie začíná pod kaštany
(1976) - Malá mořská víla
(1975) - Oči plné slunce
(1974) - Lásky hra osudná
(1974) - Kolečkáři
(1974) - Jakub Arbes
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Obhájce
(1973) - Josefina
(1972) - Jak to bylo v Únoru
(1971) - Žebrácká opera

Jan J. Vágner - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan J. Vágner 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan J. Vágner - herec, režisér

se narodil v roce *1948 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan J. Vágner

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Jan J. Vágner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
26°23’
 
LunaLuna:
Vodnář
23°52’
 
MerkurMerkur:
Panna
4°04’
 
VenušeVenuše:
Rak
11°29’
 
MarsMars:
Váhy
20°14’
 
JupiterJupiter:
Střelec
19°07’
 
SaturnSaturn:
Lev
26°10’
 
UranUran:
Blíženci
29°36’
 
NeptunNeptun:
Váhy
11°06’
 
PlutoPluto:
Lev
14°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
8°33’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
3°16’
 
CheirónCheirón:
Štír
19°16’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »