Jan Kačer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Kačer

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1936 (?)
Země:
Věk:
82 let
Povolání:
herec, režisér

Jan Kačer - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1936 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Kačer 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Kačer
datum narození v roce *1936
(herec, režisér, instagram)

Jan Kačer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Věčná Slavia
(2016) - Zločin v Polné
(2016) - V klidu a naplno
(2016) - Red Green Blue
(2016) - Rapl (TV seriál)
(2016) - Madame (TV seriál)
(2016) - Hlas pro římského krále
(2015) - Tajemství Josefa Kemra
(2015) - Opuštěný vesmír
(2015) - Můj Vladimír Pucholt
(2015) - Film o seriálu: Doktor Martin
(2015) - Doktor Martin (TV seriál)
(2014) - Vše nejlepší
(2014) - Český lev 2013
(2014) - 13. komnata Jana Kačera
(2014) - Tajemství Petra Čepka
(2014) - Tajemství Jiřího Hrzána
(2014) - Magický Činoherní klub (TV seriál)
(2014) - Československý filmový zázrak (TV seriál)
(2014) - Stopy života - Zlatá mládež
(2014) - Stopy života - O život
(2014) - Stopy života - Na plný úvazek
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2014) - Stopy života - Ašský chlapec
(2014) - Krásno
(2014) - B + F
(2013) - SLAVIA - hvězda na správném místě
(2013) - Ceny Ministerstva kultury 2013
(2013) - Adventní koncerty 2013
(2013) - Hoteliér
(2013) - Stopy života - Dívčí sen
(2012) - Rozhovory na konci světa
(2012) - Tajemství Heleny Růžičkové
(2012) - 100x nic
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Jan Kačer
(2011) - Divadlo Svoboda
(2011) - Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV seriál)
(2011) - Cizinec a krásná paní
(2010) - Louže
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Sama v čase normálnosti
(2009) - TV BONSAI
(2009) - Zlatá šedesátá (TV seriál)
(2009) - S otevřeným hledím
(2009) - Příběhy slavných: Královna z Valašska
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Divadlo svět
(2009) - Český architekt Jan Sokol
(2009) - Post Bellum
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2007) - Vladimír Körner
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV seriál)
(2006) - Interview ČT24
(2006) - Předčasná úmrtí: Trojka z mravů
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Předčasná úmrtí: Já si ten život sním syrovej
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Krev zmizelého
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Bolero
(2003) - Příběhy slavných: Osudové opojení Františka Vláčila
(2003) - Elmar Klos - Život bez scénáře
(2003) - Sentiment
(2003) - Král Lear (divadelní záznam)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Jak na to...
(2002) - Příběhy slavných: Dobře namíchaný Jiří Adamíra
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Marnost nad marnost
(2001) - Barvy života
(2001) - Život za lásku
(2001) - Nevyjasněná úmrtí: Já se tam vrátím
(2001) - Alfréd Radok
(2001) - Podzimní návrat
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Laterna magika - život se snem
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka
(1999) - Vincenz Priessnitz
(1999) - Stav bez tíže
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1998) - Zpráva o sešlosti
(1998) - Prima jízda
(1998) - Na plovárně
(1998) - Sedmnáct hodin dvacet pět minut Sedmnáct hodin dvacet pět minut
(1997) - Úsměvy
(1997) - Šlechtické rody Čech a Moravy (TV seriál)
(1997) - Muž, který chtěl létat
(1997) - Výchova dívek v Čechách
(1997) - Modré z nebe
(1996) - Strážní andělé
(1996) - Periferie
(1996) - O princezně, měsíci a hvězdě
(1996) - Hranice stínu
(1995) - GENUS
(1995) - Nesmluvená setkání
(1995) - Malostranské humoresky
(1994) - V den psa
(1994) - Políček č. 111
(1994) - Ohnivé jaro
(1994) - Divadelní román
(1993) - Dobré ráno
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Milá slečno
(1992) - Zrcadlení Evalda Schorma
(1992) - Omyl doktora Horna
(1990) - Antonín Dvořák
(1990) - Zápas o člověka Nelibu
(1990) - Svědek umírajícího času
(1989) - První sekunda
(1989) - Zemřeš, kdy budeme chtít
(1989) - O čarovné Laskonce (TV seriál)
(1989) - Nedosněné sny
(1989) - Mata Hari
(1989) - Letící delfín (TV seriál)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Vyjdi ze stínu
(1988) - Vlastně se nic nestalo
(1988) - Strom pohádek: Rozhodni obraze krásný
(1988) - Duše a dušičky
(1987) - Po zarostlém chodníčku
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1987) - Petr a Jan
(1986) - Vlčí bouda
(1986) - Princ a skřivánek
(1986) - Operace mé dcery
(1985) - Albert
(1984) - Praha - neklidné srdce Evropy
(1983) - Zločin v obrazárně
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Vinobraní
(1982) - Schůzka se stíny
(1982) - Posedlost
(1982) - Obyčejná historie
(1982) - Kočka
(1981) - Japonská neděle
(1981) - Měsíční tónina
(1981) - Drž se rovně, Kačenko
(1980) - Kotva u přívozu
(1979) - Kreutzerova sonáta
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1979) - AEIOU
(1978) - Město mé naděje
(1977) - Súkromná vojna
(1974) - Ráčte vstúpiť
(1974) - Cesta ženy
(1972) - Konec knihy šesté
(1972) - Jana Eyrová (TV seriál)
(1971) - Otcové a děti
(1971) - Lekce
(1970) - Velká neznámá
(1970) - Romanetto
(1970) - Přízrak
(1970) - Mata Hari
(1970) - Drama na lovu
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV seriál)
(1969) - Zaklínání
(1969) - Stopa vede do Liptákova
(1969) - Rozhovory
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1969) - Den sedmý, osmá noc
(1968) - Svatopluk a jeho synové čili pravdivý konec Říše velkomoravské
(1968) - Jarní vody
(1967) - Respice finem
(1967) - Údolí včel
(1967) - Der Sanfte Lauf
(1967) - Po francouzsku
(1967) - Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
(1966) - Návrat ztraceného syna
(1966) - Hotel pro cizince
(1966) - Dýmky
(1965) - Žalm
(1965) - Zrcadlení
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1965) - Bloudění
(1964) - Každý den odvahu
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - Cesta hlubokým lesem
(1959) - Probuzení

Jan Kačer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Kačer - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jan Kačer - Knihy
Jan Kačer - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Kačer 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Kačer - herec, režisér

se narodil v roce *1936 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Kačer

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Jan Kačer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
10°05’
 
LunaLuna:
Býk
17°19’
 
MerkurMerkur:
Váhy
4°56’
R
VenušeVenuše:
Štír
5°48’
 
MarsMars:
Panna
4°17’
 
JupiterJupiter:
Střelec
18°37’
 
SaturnSaturn:
Ryby
17°32’
R
UranUran:
Býk
8°39’
R
NeptunNeptun:
Panna
17°23’
 
PlutoPluto:
Rak
28°36’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°16’
R
Černá LunaLilith:
Štír
0°02’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
23°22’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »