Jan Kanyza wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Kanyza

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1947 (?)
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec

Jan Kanyza - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1947 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Kanyza 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Kanyza
datum narození v roce *1947
(herec, instagram)

Jan Kanyza - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Kluci z hor
(2014) - Těžkej Pokondr: Kníra mám (hudební videoklip)
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Prominenti
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2009) - Jménem krále
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2006) - Žito
(2005) - Všichni musí zemřít
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Vražda kočky domácí
(2004) - Nadměrné maličkosti: Případ mediálního trpaslíka
(2001) - Dobroty
(2001) - Oběti: Znásilnění
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Chytit vítr
(1999) - Nebát se a nakrást
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Stín
(1998) - Elixír lásky
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bronzová koruna
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Tom Paleček (TV seriál)
(1994) - To hezké růžové
(1994) - Televize
(1994) - Nexus
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Pozvání na večeři
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Usmívat se, prosím
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1991) - Princezna Duše
(1991) - Elektro, má lásko
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Zachýsek, zvaný Rumělka
(1990) - Zabijáci
(1990) - Svědek umírajícího času
(1989) - Silvestr, který se nevysílal
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Úraz
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Právě volal tvůj milenec
(1988) - Všichni za jednoho
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Černovláska
(1987) - Pět přání
(1987) - Zykovovi
(1987) - Počkej si na bílé štěstí (TV seriál)
(1987) - Gagman (TV seriál)
(1987) - Děvče za všechny peníze
(1986) - Vrať se, vše odpuštěno (TV seriál)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Monika a hříbě s hvězdičkou
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1986) - Buchty
(1985) - Pusu, pusu, pusu!
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1984) - Záviš a Kunhuta
(1984) - Tajemství staré půdy
(1984) - Příliš velká šance
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1984) - Kouzelníkův návrat
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Škatule, škatule, hejbejte se
(1983) - Radikální řez
(1983) - Propast
(1983) - Ohnivé ženy
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Hořký podzim s vůní manga
(1982) - Románek za tři krejcary
(1982) - Horí
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Kam zmizel kurýr
(1980) - Zlatá slepice
(1980) - Útěky domů
(1980) - Panenka
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1980) - Lovec
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1978) - Trasa
(1978) - Pracka v láhvi
(1978) - Nechci nic slyšet
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Jsi jako zahrada
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Král jelenem (divadelní záznam)
(1976) - Vánoce u Matěnů
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Noc klavíristy
(1975) - Typicky ženská reakce
(1975) - Město nic neví
(1975) - Docela malý zlepšovák
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Poslední královna
(1974) - Králův kalich
(1974) - Královský gambit
(1974) - Čekání
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Traumstadt
(1973) - Počkám, až zabiješ
(1973) - Kdo je kdo
(1973) - Horolezci
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Kamarádi
(1969) - Vypravuj mi něco hezkého
(1969) - Utrpení mladého Boháčka
(1967) - Malé letní blues
Jan Kanyza - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Kanyza 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Kanyza - herec

se narodil v roce *1947 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Kanyza

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Jan Kanyza
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
1°13’
 
LunaLuna:
Ryby
9°18’
 
MerkurMerkur:
Štír
21°26’
 
VenušeVenuše:
Štír
14°52’
 
MarsMars:
Lev
13°26’
 
JupiterJupiter:
Střelec
0°17’
 
SaturnSaturn:
Lev
21°14’
 
UranUran:
Blíženci
25°57’
R
NeptunNeptun:
Váhy
11°18’
 
PlutoPluto:
Lev
14°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
24°23’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°47’
 
CheirónCheirón:
Štír
12°07’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »