Jan Kotva wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Kotva

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1943 (?)
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
herec

Jan Kotva - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1943 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Kotva 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jan Kotva
datum narození v roce *1943
(herec, instagram)

Jan Kotva - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - Panelák
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Dáma ví, kdy přijít
(1991) - Útěk do vězení
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1989) - Táta k příštím vánocům
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Podivuhodný večer se slečnami
(1988) - Libeňský čaroděj
(1988) - Bude řeč o penězích
(1987) - O zatoulané princezně
(1986) - Devadesát jedna bílých koní
(1986) - Cena medu
(1985) - Výjimečná situace
(1984) - Fešák Hubert
(1983) - Propast
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1980) - Zlatá slepice
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Signum laudis
(1980) - Muž přes palubu
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Causa Králík
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - O moravské zemi
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1974) - Skokan
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Maturita za školou
(1972) - Půlnoční kolona
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Petrolejové lampy
(1969) - Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
(1968) - Vánoce s Alžbětou
(1968) - Tony, tobě přeskočilo
(1968) - Maratón
(1968) - Jarní vody
(1967) - Jak se krade milión
(1967) - Dům ztracených duší
(1967) - Dívka s třemi velbloudy
(1966) - Martin a červené sklíčko
(1965) - Souhvězdí Panny
(1965) - Každý mladý muž
(1965) - Finský nůž
(1963) - Okurkový hrdina
(1962) - Dva z onoho světa
(1961) - Žurnál FAMU: První občasník
(1961) - Kotrmelec

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Kotva 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Kotva - herec

se narodil v roce *1943 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Kotva

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Jan Kotva
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
7°19’
 
LunaLuna:
Vodnář
22°39’
 
MerkurMerkur:
Býk
27°40’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
14°56’
 
MarsMars:
Ryby
8°20’
 
JupiterJupiter:
Rak
18°31’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
10°58’
 
UranUran:
Blíženci
3°02’
 
NeptunNeptun:
Panna
29°45’
R
PlutoPluto:
Lev
4°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
21°17’
R
Černá LunaLilith:
Rak
27°09’
 
CheirónCheirón:
Lev
22°58’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »