Jan Kraus wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Kraus

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1953 (?)
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec, dramatik, moderátor, publicista

Jan Kraus - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1953 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Kraus 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jan Kraus
datum narození v roce *1953
(herec, dramatik, moderátor, publicista, instagram)

Jan Kraus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Trilobit Beroun 2016 (TV pořad)
(2016) - Slnko v sieti 2016 (TV pořad)
(2015) - MISS Slovensko 2015
(2015) - Wilsonov
(2015) - Atentát (TV seriál)
(2014) - Cena Nadácie Tatra banky za umenie 2014
(2014) - Z Gymplu na Vejšku
(2014) - Český žurnál: Zločin pana Chytila
(2014) - Vejška
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Návrat kráľov
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Česko Slovensko má talent
(2010) - Česko Slovensko má Silvester 2010
(2009) - Uvoľnite sa, prosím
(2009) - S Italem v kuchyni
(2009) - Film o filmu: 3 sezóny v pekle
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2008) - Slovensko má talent
(2008) - Interview B.T.
(2008) - Dabing, Přelouč, Polabí
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Láska In Memoriam
(2007) - Gympl
(2006) - TýTý 2005
(2006) - Portrét
(2006) - Čétéčko
(2006) - Bez obáv, prosím
(2005) - 13. komnata Evy Holubové
(2005) - Václav Vorlíček, král komedií a pohádek
(2005) - Skřítek
(2005) - On je žena! (TV seriál)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Bezesné noci
(2004) - Josef a Ly (TV seriál)
(2003) - Dvojhlas
(2003) - Strážce duší (TV seriál)
(2003) - Mazaný Filip
(2002) - Ženský hlas
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Taxi, prosím !
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Večery Analogonu (TV seriál)
(2002) - Musím tě svést
(2001) - Ze života zvířat
(2001) - Silvestrovská omeleta
(2001) - Přesčas
(2001) - Ok – Občan Kraus
(2001) - Něžný buldozer
(2001) - Chaos
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Královský slib
(2001) - Adam a Eva 2001
(2000) - Na palmě
(2000) - Další, prosím!
(2000) - Řád saténových mašlí
(2000) - Krajinka
(2000) - Dopisy v krajkách
(1999) - Sauna
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka
(1999) - Praha očima...
(1999) - Hanele
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Dvaadvacítka
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Rosa alchemica
(1997) - Propast
(1996) - Smotánka
(1996) - Festivalové vteřiny
(1995) - Trio
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1994) - Douwe Egberts
(1993) - Tuzemský konzumní
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Lekce Faust
(1992) - Jídlo
(1992) - Černí baroni
(1991) - Princezna Fantaghiró
(1991) - Pražský student (TV seriál)
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Příběh '88
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Pan Tau
(1987) - Proč?
(1987) - Outsider
(1987) - Mág
(1987) - Copak je to za vojáka...
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Mladé víno
(1986) - Domek u lesa
(1986) - Cena medu
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Velké sedlo (TV seriál)
(1985) - Kvílení vlkodlaků II
(1985) - Já nejsem já
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - Zaspala nevěsta
(1984) - Rumburak
(1984) - Lupa je tlustý sklo
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Únos Moravanky
(1981) - Zralé víno
(1981) - Noční jezdci
(1981) - Láska na druhý pohled
(1981) - Křtiny
(1981) - Kaňka do pohádky
(1981) - Hodina života
(1981) - Evžen mezi námi
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Krakonoš a lyžníci
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1979) - Drsná Planina
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Krejčík z Ulmu
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Pasiáns
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Bouřlivé víno
(1976) - Boty plné vody
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Nevěsta s nejkrásnějšíma očima
(1975) - Na konci světa
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Osud jménem Kamila
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Kvočny a Král
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Třicet panen a Pythagoras
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Ruce
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Láska
(1972) - Vychovatel
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Dívka na koštěti
(1970) - Televarieté
(1970) - Lišáci, Myšáci a Šibeničák
(1969) - Záhada hlavolamu (TV seriál)
(1968) - Spalovač mrtvol
(1968) - Na Žižkově válečném voze
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1967) - Noc nevěsty
(1967) - Happy end
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Martin a devět bláznů
(1966) - Dva tygři
(1965) - Káťa a krokodýl
(1965) - At' žije republika

Jan Kraus - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Kraus - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jan Kraus - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1998) Jáchym Kraus - syn
(*1982) Adam Kraus - syn
(*1980) David Kraus - syn
(*1954) Jana Krausová - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1963) Ivana Chýlková - družka

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Kraus 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Kraus - herec, dramatik, moderátor, publicista

se narodil v roce *1953 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Kraus

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Jan Kraus
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
22°21’
 
LunaLuna:
Váhy
26°08’
 
MerkurMerkur:
Lev
3°45’
 
VenušeVenuše:
Rak
13°02’
 
MarsMars:
Lev
10°44’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
21°01’
 
SaturnSaturn:
Váhy
22°44’
 
UranUran:
Rak
20°49’
 
NeptunNeptun:
Váhy
21°36’
 
PlutoPluto:
Lev
22°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
2°05’
R
Černá LunaLilith:
Panna
26°04’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
16°10’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »