Jan Machulski wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Machulski

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lodž
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
20.11.2008 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Jan Machulski - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.7.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Machulski 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jan Machulski
datum narození 3.7.1928
(herec, instagram)

Jan Machulski - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Poslední akce
(2009) - Doreczyciel (TV seriál)
(2007) - Nie ma takiego numeru
(2006) - Olek
(2006) - Co słonko widziało
(2005) - 1409
(2004) - Vinci
(2003) - Superprodukcja
(2002) - Miss mokrego podkoszulka
(2002) - D.I.L.
(2000) - Miasteczko (TV seriál)
(1999) - Znaczki
(1999) - Kiler a ten druhý
(1998) - Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
(1998) - Ekstradycja 3 (TV seriál)
(1997) - Unser fremdes Kind
(1997) - Przystan
(1997) - Kiler
(1995) - Polska smierc
(1994) - Psy 2: Ostatnia krew
(1993) - Szwadron
(1992) - Psi
(1990) - Stan strachu
(1989) - Tak mě radši zabij, poldo!
(1988) - I skrzypce przestaly grac
(1987) - Zycie wewnetrzne
(1987) - Zázračné dítě
(1987) - Kingsajz
(1984) - Vabank II
(1981) - Vabank
(1979) - Sekret Enigmy
(1977) - Zrcadlení
(1977) - Index
(1976) - Daleko od szosy (TV seriál)
(1975) - Dyrektorzy (TV seriál)
(1974) - Izkustvenata patitza
(1973) - Z druhé strany duhy
(1972) - Podróz za jeden usmiech
(1970) - Marie, Anna
(1969) - Zbrodniarz, który ukradl zbrodnie
(1969) - Rzeczpospolita babska
(1968) - Pierwszy pawilon
(1968) - Loutka
(1968) - Hra
(1968) - Docent H.
(1967) - Upiór
(1967) - Podnájemník
(1966) - Poznanskie slowiki
(1965) - Záhada na ostrově
(1965) - Rukopis nalezený v Zaragoze
(1964) - Rachunek sumienia
(1964) - Awatar czyli zamiana dusz
(1961) - Odwiedziny prezydenta
(1961) - Drugi czlowiek
(1961) - Dnes v noci zemře město
(1959) - Orel se nevzdává
(1958) - Wolne miasto
(1958) - Ostatni dzien lata
(1958) - Historia jednego mysliwca
(1957) - Smyčka
(1955) - Nezvaní hosté
(1953) - Trzy opowiesci

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.7.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Machulski 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Machulski - herec

se narodil 3.7.1928 ve městě Lodž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Machulski

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Jan Machulski
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
11°16’
 
LunaLuna:
Kozoroh
15°38’
 
MerkurMerkur:
Rak
5°17’
R
VenušeVenuše:
Rak
11°47’
 
MarsMars:
Býk
5°05’
 
JupiterJupiter:
Býk
5°24’
 
SaturnSaturn:
Střelec
13°58’
R
UranUran:
Beran
7°21’
 
NeptunNeptun:
Lev
27°13’
 
PlutoPluto:
Rak
16°31’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
7°52’
R
Černá LunaLilith:
Štír
24°12’
 
CheirónCheirón:
Býk
9°23’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »