Jan Maxián wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Maxián

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1983 (?)
Země:
Věk:
35 let
Povolání:
herec, zpěvák, skladatel, dabér

Jan Maxián - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1983 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Maxián 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Maxián
datum narození v roce *1983
(herec, zpěvák, skladatel, dabér, instagram)

Jan Maxián - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Večerníček jak ho (ne)znáte
(2015) - Galakoncert Kapky naděje
(2015) - TvMiniUni koncert (koncert)
(2014) - Muži proti ženám
(2013) - Kniha knih (hudební videoklip)
(2013) - T-Mobile Fotbalista roku 2012
(2013) - Muzicírování
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Noc na Karlštejně (koncert)
(2013) - ČT Live - Žebřík 2012 (koncert)
(2013) - Revival
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - To nejlepší ze Slavíků
(2012) - Slávik 2011
(2012) - Obchoďák (TV seriál)
(2012) - Marnost nade vše
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Partička
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - ČT Live - Žebřík (koncert)
(2010) - E.ON Energy Globe Award ČR 2010
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Česko Slovensko má talent
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2010) - ČT Live - Nightwork (koncert)
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Český lev 2008
(2009) - Česko - Slovenská SuperStar
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2008) - X Mix (koncert)
(2008) - Ztracený princ
(2008) - Bathory
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Jak se staví sen
(2007) - Světla pasáže (TV seriál)
(2007) - Kvaska
(2004) - Vražda kočky domácí
(2000) - Řád saténových mašlí
(1999) - Noc s Andělem
(1998) - Postel
(1996) - Festivalové vteřiny
(1991) - Variácie slávy
(1987) - Manéž Bolka Polívky

Jan Maxián - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Maxián 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Maxián - herec, zpěvák, skladatel, dabér

se narodil v roce *1983 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Maxián

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Jan Maxián
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
23°23’
 
LunaLuna:
Váhy
15°35’
 
MerkurMerkur:
Lev
1°16’
 
VenušeVenuše:
Panna
3°54’
 
MarsMars:
Rak
11°31’
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°19’
R
SaturnSaturn:
Váhy
27°54’
 
UranUran:
Střelec
5°24’
R
NeptunNeptun:
Střelec
27°09’
R
PlutoPluto:
Váhy
26°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°27’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
13°21’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
1°27’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »