Jan Pivec wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Pivec

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jan Pivec - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.5.1907 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Pivec 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Pivec
datum narození 19.5.1907
(herec, instagram)

Jan Pivec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Věčná Slavia
(2014) - Filmy pod taktovkou FOK
(2013) - Tělo slovem...
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1973) - Kubula a Kuba Kubikula ve Vařečkách a Hrncích
(1973) - Klobouk plný deště
(1971) - Rembrandt
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1970) - Bližní na tapetě: Zeď
(1968) - Hovory H
(1967) - Herec od Pánaboha - Medailon Jana Pivce
(1967) - Zločin a trik II.
(1967) - Vlastním přičiněním
(1967) - Lucerna
(1967) - Láska jako trám
(1967) - Dobrý člověk ještě žije
(1965) - Před očima všech
(1965) - Žena ve smutku
(1965) - Malér
(1964) - Nejhezčí řeka
(1964) - Příběh dušičkový
(1964) - Favorit
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1961) - Námluvy
(1961) - Malá noční povídka: Z Nerudovy trafiky
(1961) - Malá noční povídka: Z domácího života
(1961) - Malá noční povídka: Štába Prišibejev
(1961) - Magdalena Dobromila Rettigová
(1961) - Chléb a písně
(1961) - Hrdinové okamžiku (TV seriál)
(1960) - Lišák Pseudolus
(1960) - Duhu pro můj den
(1959) - Mstitel
(1959) - Dům na Ořechovce
(1958) - Povodeň
(1958) - Občan Brych
(1958) - Kasaři
(1958) - Hlavní výhra
(1957) - Štěňata
(1957) - Případ ještě nekončí
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Vina Vladimíra Olmera
(1956) - Proti všem
(1956) - Herecké anekdoty
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Jan Hus
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1951) - Nejlepší tip
(1949) - Román s basou
(1949) - Divá Bára
(1948) - Ves v pohraničí
(1948) - Dnes neordinuji
(1947) - Nevíte o bytě?
(1947) - Nerozumím
(1946) - Průlom
(1945) - Rozina sebranec
(1944) - U pěti veverek
(1943) - Tanečnice
(1942) - Okouzlená
(1942) - Muži nestárnou
(1941) - II. Filmové žně
(1941) - Preludium
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1940) - Štěstí pro dva
(1940) - Pro kamaráda
(1940) - Poznej svého muže
(1940) - Minulost Jany Kosinové
(1939) - Příklady táhnou
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1938) - Svět kde se žebrá
(1938) - Neporažená armáda
(1937) - Filosofská historie
(1937) - Děvčata, nedejte se!
(1936) - Velbloud uchem jehly
(1936) - Rozkošný příběh
(1936) - Divoch
(1935) - Milan Rastislav Štefánik
(1929) - Pancéřové auto

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.5.1907 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Pivec 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Pivec - herec

se narodil 19.5.1907 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Pivec

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Jan Pivec
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
27°21’
 
LunaLuna:
Lev
15°28’
 
MerkurMerkur:
Býk
21°28’
 
VenušeVenuše:
Beran
26°14’
 
MarsMars:
Kozoroh
17°14’
 
JupiterJupiter:
Rak
10°14’
 
SaturnSaturn:
Ryby
25°20’
 
UranUran:
Kozoroh
12°18’
R
NeptunNeptun:
Rak
10°44’
 
PlutoPluto:
Blíženci
22°38’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°28’
R
Černá LunaLilith:
Rak
4°38’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
18°14’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »