Jan Přeučil wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Přeučil

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1937 (?)
Země:
Věk:
81 let
Povolání:
herec

Jan Přeučil - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1937 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Přeučil 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Přeučil
datum narození v roce *1937
(herec, instagram)

Jan Přeučil - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2015) - Cibulkova zábavná tajenka
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - Tajemství Jana Přeučila
(2015) - Atentát (TV seriál)
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - Tajemství Evy Pilarové
(2014) - Zejtra napořád
(2014) - Stopy života - Poslední sbormistr
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2013) - Živě z PALLADIA
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Galashow 60
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Tančila jedno léto
(2013) - Husiti
(2013) - Čtyřlístek ve službách krále
(2013) - Co v detektivce nebylo
(2012) - El Nino feat. Eliška Bučková - Při mně stůj (hudební videoklip)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Lucie Vondráčková: Z dětské hvězdy českou slavicí
(2012) - Česká 30
(2012) - Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Rozvod mrtvých
(2011) - Bastardi 2
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Sny o tátovi
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2010) - Bastardi
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Rozsvěcet se nevyplácí
(2009) - Metro
(2009) - Klíček
(2008) - 13. komnata Evy Hruškové
(2008) - Žízeň po životě
(2008) - Uvnitř vnitra
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Máj
(2008) - Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
(2007) - 13. komnata Jana Přeučila
(2007) - Život byl vlídný, místy drsný
(2007) - Předčasná úmrtí: Tiché kroky
(2006) - Žito
(2006) - Mezi námi přáteli
(2006) - Jedním slovem román
(2005) - Všechnopárty
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Štěpánka: "Těžší život je lepší"
(2003) - Společník
(2003) - Project X
(2002) - Hodina pravdy
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Waterloo po česku
(2001) - Basta fidli
(2001) - Nevyjasněná úmrtí: Já se tam vrátím
(2001) - Princezna ze mlejna 2 (TV seriál)
(2001) - Ideální manžel
(2001) - Au Pair II aneb Pohádka pokračuje
(2001) - Andělská tvář
(2000) - První pomoc
(2000) - Příběhy slavných: Herec Karel Höger
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Veselé vánoční hody
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1999) - Princezna ze mlejna 2
(1999) - Nebát se a nakrást
(1999) - Návštěva staré dámy
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Šmankote, babičko, čaruj!
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Dívka tvých snů
(1997) - Vsaďte se!
(1997) - Senzibilšou
(1997) - Rande
(1997) - Maxirisk
(1997) - Bolkoviny
(1997) - První a poslední
(1997) - Biograf
(1996) - Slavík
(1996) - O princi Truhlíkovi
(1996) - Magda, její ztráty a nálezy
(1996) - Lékárníkových holka (TV seriál)
(1996) - Konto separato
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Bohatství slečny Kronkiové
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Schlafes Bruder
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Podivuhodný příběh profesora J. a slečny H.
(1995) - Nováci (TV seriál)
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Hořké léto
(1994) - Zlaté hejno
(1994) - Princezna ze mlejna (TV seriál)
(1994) - O zlatém pokladu
(1994) - Nexus
(1994) - Marie Růžička
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1994) - Dreyfusova aféra (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Ze života hmyzu
(1993) - Trnová koruna z pampelišek
(1993) - Svatba upírů
(1993) - Stalingrad
(1993) - Perfektní manžel
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Hloupá Augustina
(1993) - Il Giovane Mussolini
(1993) - Císařovy nové šaty
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1993) - Anička s lískovými oříšky
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Pravda a lež
(1992) - Pochodeň (TV seriál)
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Komu šplouchá na maják
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1991) - Josef Hlávka
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Muž, který neměl důvěru
(1991) - Largo desolato (divadelní záznam)
(1991) - Domácí představení
(1990) - Ukradený kaktus
(1990) - Trojlístek (TV seriál)
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Silnější než já
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - Jen o rodinných záležitostech
(1990) - Hádanice
(1990) - Don Juan (divadelní záznam)
(1990) - Dáma z Berlína
(1990) - Ahmed a Hazar
(1989) - Stačí stisknout
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - O čarovné Laskonce (TV seriál)
(1989) - Kainovo znamení
(1989) - Fubu
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Cesta na jihozápad
(1989) - Blauäugig
(1988) - Uf - oni jsou tady
(1988) - Slepá je noc
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Pouťová pohádka
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Kalhoty od krejčího ze Lhoty
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Pět přání
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Ty, ty Yeti
(1987) - Sněhová královna
(1987) - Outsider
(1987) - Mág
(1987) - Gagman (TV seriál)
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Zkrocení zlého muže
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Území strachu
(1986) - Smrt krásných srnců
(1986) - Přezůvky štěstí
(1986) - Pojďte s námi mezi bohy
(1986) - Pohádka z Kampy
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - O kouzelné píštalce
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Dva na koni, jeden na oslu
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Vodník v pivovaře
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Veronika
(1985) - Tržište senzací (TV seriál)
Jan Přeučil - Knihy
Jan Přeučil - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Přeučil 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Přeučil - herec

se narodil v roce *1937 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Přeučil

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Jan Přeučil
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
28°25’
 
LunaLuna:
Býk
19°47’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
4°27’
 
VenušeVenuše:
Beran
14°40’
 
MarsMars:
Štír
21°06’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
17°13’
 
SaturnSaturn:
Ryby
21°58’
 
UranUran:
Býk
6°08’
 
NeptunNeptun:
Panna
18°06’
R
PlutoPluto:
Rak
27°00’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
21°01’
R
Černá LunaLilith:
Štír
15°18’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
17°44’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »