Jan Rosák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Rosák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1947 (?)
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Jan Rosák - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1947 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Rosák 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jan Rosák
datum narození v roce *1947
(moderátor, hlasatel, herec, scénárista, instagram)

Jan Rosák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Galashow 60
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Silvestr jak Hron
(2012) - Dobrý večer, Česko!
(2011) - TýTý 2010
(2011) - Město dabingu a staletá historie
(2011) - Česká hvězda 2011
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Dobří rodáci a město dabingu
(2008) - Zoom
(2008) - Fredy a Zlatovláska
(2007) - Dobrá rada nad zlato
(2006) - Žito
(2006) - TýTý 2005
(2006) - Gastro Agent
(2006) - Horákovi (TV seriál)
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2003) - Volenka
(2002) - Jak na to...
(2002) - Benefice Jana Vyčítala
(2001) - Basta fidli
(2001) - Lesk a bída země České
(2000) - Splněná přání
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - My rádi jíme
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Babeta
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Novoty
(1997) - Miss desetiletí
(1997) - Maxirisk
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Disco Latine
(1995) - Nováci (TV seriál)
(1995) - Hořké léto
(1994) - Riskuj!
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Bingo
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1991) - Studio Rosa
(1990) - Takmer ružový príbeh
(1989) - Silvestr, který se nevysílal
(1988) - Komu straší ve věži
(1987) - Neuróza revanšismu
(1986) - Nikdo neví všechno
(1986) - Klement Gottwald
(1985) - Videostop
(1985) - Svět mýdlových bublinek
(1984) - Magion
(1983) - „Babičky dobíjejte přesně!“
(1981) - Babice
(1975) - Začalo to Karlem IV.
(1975) - Potomci a předkové: Čas rozhodnutí
(1973) - Potomci a předkové: Čas zrady, čas naděje
(1973) - Hlas světa
(1971) - Hodina modrých slonů

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Rosák 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Rosák - moderátor, hlasatel, herec, scénárista

se narodil v roce *1947 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Rosák

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Jan Rosák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
0°28’
 
LunaLuna:
Střelec
11°21’
 
MerkurMerkur:
Lev
25°46’
 
VenušeVenuše:
Lev
27°42’
 
MarsMars:
Rak
6°54’
 
JupiterJupiter:
Štír
19°57’
 
SaturnSaturn:
Lev
14°49’
 
UranUran:
Blíženci
25°31’
 
NeptunNeptun:
Váhy
9°06’
 
PlutoPluto:
Lev
13°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
27°40’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
22°52’
 
CheirónCheirón:
Štír
4°47’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »