Jan Roth wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Roth

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Náchod
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
kameraman, herec

Jan Roth - Horoskop, Kameramanská filmografie

Datum narození:
10.11.1899 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Roth 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Roth
datum narození 10.11.1899
(kameraman, herec, instagram)

Jan Roth - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1967) - Zločin a trik I.
(1966) - Robin Hood, der edle Räuber
(1965) - Hrdina má strach
(1962) - Prosím, nebudit!
(1962) - Dva z onoho světa
(1961) - Zasloužilý umělec Eman Fiala
(1961) - Zasloužilá umělkyně Terezie Brzková
(1961) - Námluvy
(1961) - Medvěd
(1960) - Národní umělkyně Růžena Nasková
(1960) - Bílá spona
(1959) - Sny na neděli
(1959) - Princezna se zlatou hvězdou na čele
(1957) - Poslušně hlásím
(1956) - Robinsonka
(1956) - Jurášek
(1955) - Spartakiáda
(1955) - Mladé dny
(1955) - Mistři zimních sportů
(1955) - Anděl na horách
(1954) - Ještě svatba nebyla...
(1954) - Byl jednou jeden král...
(1953) - Výstraha
(1952) - Pyšná princezna
(1950) - Slepice a kostelník
(1950) - Racek má zpoždění
(1949) - Rodinné trampoty oficiála Tříšky
(1949) - Pětistovka
(1949) - DS - 70 nevyjíždí
(1949) - Čertova stena
(1947) - Uloupená hranice
(1947) - Portáši
(1947) - Polibek ze stadionu
(1947) - Podobizna
(1947) - Čapkovy povídky
(1946) - Cesta k barikádám
(1946) - Nezbedný bakalář
(1945) - Vlast vítá
(1945) - Zářící stíny
(1945) - Rozina sebranec
(1945) - Jenom krok
(1944) - Z lásky k tobě
(1944) - Vrať se ke mě zpět
(1944) - Hra
(1943) - Liebespremiere
(1943) - Geliebter Schatz
(1943) - Experiment
(1943) - Druhý výstřel
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Sein Sohn
(1942) - Karel III. a Anna I.
(1941) - Unser kleiner Junge
(1941) - Sklepnice Anna
(1941) - Na shledanou, Františko!
(1941) - Familienanschluß
(1940) - Poznej svého muže
(1940) - Muzikantská Liduška
(1940) - Čekanky
(1940) - Artur a Leontýna
(1939) - V pokušení
(1939) - Veselá bída
(1939) - Věra Lukášová
(1939) - Muž z neznáma
(1939) - Kouzelný dům
(1939) - Humoreska
(1939) - Dívka v modrém
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1938) - Svatební cesta
(1938) - Slečna matinka
(1938) - Neporažená armáda
(1938) - Milování zakázáno
(1938) - Lucerna
(1938) - Jarka a Věra
(1938) - Holka nebo kluk?
(1938) - Cech panen kutnohorských
(1938) - Bílá vrána
(1937) - Žena pod křížem
(1937) - Vyděrač
(1937) - Výdělečné ženy
(1937) - Vdovička spadlá s nebe
(1937) - Panenství
(1937) - Krb bez ohně
(1937) - Kariéra matky Lízalky
(1937) - Falešná kočička
(1937) - Děvče za výkladem
(1937) - Děvčátko z venkova
(1937) - Batalion
(1936) - Vojnarka
(1936) - Tvoje srdce inkognito
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1936) - Srdce v soumraku
(1936) - Sextánka (německá verze)
(1936) - Sextánka
(1936) - Rozkošný příběh
(1936) - Píseň drožkáře
(1936) - Lojzička
(1936) - Irčin románek (rakouská verze)
(1936) - Irčin románek
(1936) - Divoch (rakouská verze)
(1936) - Divoch
(1935) - Viktorka
(1935) - Svatá lež
(1935) - Pozdní láska
(1935) - Polibek ve sněhu (německá verze)
(1935) - Polibek ve sněhu
(1935) - Klub tří
(1935) - Cácorka
(1934) - V cizím revíru
(1934) - Rozpustilá noc
(1934) - Pozdní máj

Jan Roth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.


Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.11.1899 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Roth 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Roth - kameraman, herec

se narodil 10.11.1899 ve městě Náchod
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Roth

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Jan Roth
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
17°53’
 
LunaLuna:
Vodnář
17°01’
 
MerkurMerkur:
Střelec
9°20’
 
VenušeVenuše:
Střelec
2°05’
 
MarsMars:
Střelec
5°14’
 
JupiterJupiter:
Štír
20°08’
 
SaturnSaturn:
Střelec
21°48’
 
UranUran:
Střelec
7°03’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
26°34’
R
PlutoPluto:
Blíženci
16°12’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
21°53’
R
Černá LunaLilith:
Lev
28°34’
 
CheirónCheirón:
Střelec
12°55’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »