Jan Schmid wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Schmid

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1936 (?)
Země:
Věk:
82 let
Povolání:
herec, režisér, výtvarník, divadelní pedagog

Jan Schmid - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1936 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Schmid 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Schmid
datum narození v roce *1936
(herec, režisér, výtvarník, divadelní pedagog, instagram)

Jan Schmid - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Jan Schmid
(2009) - 13. komnata Jany Synkové
(2008) - Vzkaz
(2008) - 13. komnata Luby Skořepové
(2008) - Oltáře útěchy
(2002) - Marnost nad marnost
(2001) - Jdu, nevím kam, ale těším se
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Třistatřicettři
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Šoubyznys
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Telefon story
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Autoportrét Jana Schmida: Já a Ypsilonka
(1994) - Pevnost
(1994) - Amerika
(1992) - Zrcadlení Evalda Schorma
(1991) - Vánoce v Ypsilonce
(1991) - Requiem pro panenku
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Lovec senzací
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1987) - Devět kruhů pekla
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Můj hříšný muž
(1984) - Praha - neklidné srdce Evropy
(1984) - Této noci v tomto vlaku
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - S čerty nejsou žerty
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - Narozeniny
(1984) - Láska z pasáže
(1983) - Je dobrá, slaďoučká
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Švédská zápalka
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Schůzka se stíny
(1982) - Jehla
(1981) - Takzvaný večer na přidanou
(1981) - Upír z Feratu
(1981) - Matěji, proč tě holky nechtějí?
(1981) - Kalamita
(1981) - Evžen mezi námi
(1981) - Buldoci a třešně
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Julek
(1978) - Ypsilonka se baví
(1977) - Rytmus v patách aneb Večer na přidanou
(1976) - Písničky potichu
(1976) - Den pro mou lásku
(1975) - Holka na zabití
(1975) - Francouzské pohádky (TV seriál)
(1969) - Ovoce stromů rajských jíme
(1968) - Carmen nejen podle Bizeta
(1968) - Farářův konec

Jan Schmid - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jan Schmid - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Schmid 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Schmid - herec, režisér, výtvarník, divadelní pedagog

se narodil v roce *1936 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Schmid

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Jan Schmid
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
23°13’
 
LunaLuna:
Beran
19°52’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
5°36’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
19°08’
 
MarsMars:
Blíženci
22°16’
 
JupiterJupiter:
Střelec
19°04’
R
SaturnSaturn:
Ryby
22°13’
 
UranUran:
Býk
8°07’
 
NeptunNeptun:
Panna
14°05’
 
PlutoPluto:
Rak
26°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°09’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
17°37’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
17°30’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »