Jan Šťastný wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Šťastný

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1965 (?)
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Jan Šťastný - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1965 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Šťastný 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Šťastný
datum narození v roce *1965
(herec, instagram)

Jan Šťastný - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Doktorka Kellerová (TV seriál)
(2015) - Všechny moje lásky (TV seriál)
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2014) - Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! (divadelní záznam)
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Jedlíci aneb Sto kilo lásky
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Stín smrtihlava
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2011) - Marie Stuartovna (divadelní záznam)
(2011) - Bastardi 2
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Bastardi
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2009) - 13. komnata Moniky Žákové
(2009) - Film o seriálu: Vyprávěj
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Archiv
(2008) - Přísně tajné
(2008) - I love Česko
(2008) - Kanadská noc
(2008) - Bekyně mniška
(2008) - Bathory
(2007) - Na vlně první republiky
(2007) - Václav
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2006) - Čétéčko
(2006) - Takový žertík (divadelní záznam)
(2006) - Slečna Guru
(2006) - Kočky
(2005) - Koktejl smíchu
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Náves (TV seriál)
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Náměstíčko (TV seriál)
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Strážce duší (TV seriál)
(2003) - Stín viny
(2003) - Falešné obvinění
(2001) - S bráchou na Aljašce (TV seriál)
(2001) - Jak ukrást Dagmaru
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Válka ve třetím poschodí
(2000) - Gambit
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Čtveráci
(1999) - Velký případ
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Ctirad a Šárka v Šárce
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Spravedlivý Bohumil
(1998) - Smůla
(1998) - O příliš malém zázraku
(1998) - Lolinka a kníráč
(1998) - Je třeba zabít Sekala
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Arrowsmith (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Poprask na laguně (divadelní záznam)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Princ z pohádky
(1995) - Poutníci
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Pohádka o lidech a Boží lékárně
(1995) - O kumburské Meluzíně
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1995) - Modrá krev
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Nexus
(1994) - Lidumil
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Česká muzika
(1992) - Kufr
(1992) - Šplhající profesor
(1992) - S vyloučením veřejnosti
(1992) - Pastýř a princezna
(1992) - Jánošova kouzelná flétnička
(1992) - Dva Janové a ovečka
(1991) - Tajemství
(1991) - Princezna za dukát
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Oko za oko
(1991) - Král a zloděj
(1990) - Drobné něžnosti
(1989) - O princi, který měl smůlu
(1989) - O kouzelné šišce
(1989) - O čarovné Laskonce (TV seriál)
(1989) - Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka
(1988) - Zlatý copánek
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Píšťaličko, otloukej se
(1986) - Moře nikdy neuvidím
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1982) - Za humny je drak
(1981) - Mezi námi kluky
(1978) - Jedno malé sídlisko (TV seriál)
Jan Šťastný - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Šťastný 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Šťastný - herec

se narodil v roce *1965 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Šťastný

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Jan Šťastný
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
17°12’
 
LunaLuna:
Blíženci
27°36’
 
MerkurMerkur:
Střelec
3°49’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
1°48’
 
MarsMars:
Kozoroh
19°17’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
27°26’
R
SaturnSaturn:
Ryby
11°03’
 
UranUran:
Panna
19°30’
 
NeptunNeptun:
Štír
20°43’
 
PlutoPluto:
Panna
18°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
3°50’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
17°18’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°01’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Fred Astaire
(*1899 - 1987) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Spojené státy Judy Garland
(*1922 - 1969) herečka, zpěvačka

Spojené státy James Horner
(*1953 - 2015) herec, skladatel

Švédsko Ted Gärdestad
(*1956 - 1997) zpěvák, textař, hudebník

Francie Philippe Chatrier
(*1928 - 2000) francouzský tenista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »