Jan Teplý st. wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Teplý st.

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jan Teplý st. - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.7.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Teplý st. 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Teplý st.
datum narození 30.7.1931
(herec, instagram)

Jan Teplý st. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Ceny Thálie 2004
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2000) - Podzimní zahrada (divadelní záznam)
(2000) - Gambit
(1999) - Návrat idiota
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Mrtvej brouk
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1996) - Ďábel v Praze (TV seriál)
(1995) - Čtyři okamžiky ticha
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1995) - Maminka
(1994) - Narcisový dům
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Chobotnice 6 (TV seriál)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Boží mlýny
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1991) - Skládačka
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Kdyby tisíc klarinetů (divadelní záznam)
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1990) - Zabijáci
(1990) - Trojlístek (TV seriál)
(1990) - Smrt barona Gandary
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Všechny krásy života
(1989) - Vampýr
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Rakovina vůle
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Přátelská výpomoc
(1989) - Morové povětří
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1988) - Zlatý copánek
(1988) - Uf - oni jsou tady
(1988) - Slepá je noc
(1988) - Případ se psem
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1988) - Opožděná vražda
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Milionová láska
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Kverulantka
(1988) - Kouzelnice od křídového potoka
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Ruce
(1986) - Případ nevinné řeky
(1986) - Monika a hříbě s hvězdičkou
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Nebožtík si nepřál květy
(1985) - Marné cesty holubů
(1985) - Kdo zachrání kovboje
(1985) - Experiment Eva
(1985) - Černá země (TV seriál)
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Křižovatka
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Atomová katedrála
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Kudláčkova metoda
(1982) - Telegram
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Sny o Zambezi
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Kvůli mně přestane
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Mezičas
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Dostih
(1980) - Koncert
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Julek
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Lvi salónů
(1977) - Řeknem si to příští léto
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Podezřelé okolnosti
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Život na úteku
(1975) - Spodní proud
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Mys Dobré naděje
(1975) - Matka (TV seriál)
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Hodinky šly pěšinkami
(1975) - Hledám paní na hlídání
(1975) - Dvojí svět hotelu Pacifik
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Tribun lidu
(1974) - Tobě hrana zvonit nebude (divadelní záznam)
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Zlá noc
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Projížďka v kočáře
(1973) - Milenci v roce jedna
(1973) - Láska
(1973) - Kost v krku
(1973) - Družina černého pera
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1973) - Adam a Otka
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Uctivě zve Bedřich (TV seriál)
(1971) - Třírohý klobouk
(1971) - Romeo a Julie na konci listopadu
(1971) - Muzikant
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Hostinec U létavého draka
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Ucho
(1970) - Nevěsta
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1970) - Kateřina a její děti
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1969) - Skřivánci na niti
(1969) - Panenství a kriminál
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1967) - Jak se zbavit Helenky
(1967) - Happy end
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1961) - Králíci ve vysoké trávě

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.7.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Teplý st. 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Teplý st. - herec

se narodil 30.7.1931 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Teplý st.

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Jan Teplý st.
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
6°21’
 
LunaLuna:
Vodnář
17°25’
 
MerkurMerkur:
Panna
2°02’
 
VenušeVenuše:
Rak
25°31’
 
MarsMars:
Panna
28°39’
 
JupiterJupiter:
Lev
2°55’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
18°43’
R
UranUran:
Beran
19°22’
R
NeptunNeptun:
Panna
4°25’
 
PlutoPluto:
Rak
20°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
8°27’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
29°11’
 
CheirónCheirón:
Býk
23°10’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »