Jan Vondráček wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Vondráček

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1966 (?)
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec, dabér

Jan Vondráček - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1966 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Vondráček 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jan Vondráček
datum narození v roce *1966
(herec, dabér, instagram)

Jan Vondráček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2016) - Já, Mattoni (TV seriál)
(2016) - Hlas pro římského krále
(2016) - Ani ve snu!
(2015) - Mistr a kazatel
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Svatojánský věneček
(2015) - Reportérka (TV seriál)
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - (Vel)Mistr E
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2014) - Poslední cyklista
(2013) - Mistr E
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - Případ pro rybáře
(2013) - Příběh kmotra
(2013) - České století (TV seriál)
(2013) - Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
(2013) - Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - Probudím se včera
(2012) - Praho, má lásko
(2012) - O pokladech
(2012) - Aplaus
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Kamenný příběh
(2011) - Villa Faber
(2011) - Perfect Days
(2011) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2011) - Modrý tygr
(2011) - Lidice
(2011) - Alois Nebel
(2010) - Dobří rodáci a město dabingu
(2010) - Králíkova čítanka (TV seriál)
(2010) - Bludičky
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Post Bellum
(2009) - Pokoj v duši
(2009) - O království z nudlí a štěstí bez konce
(2009) - Nepolepšitelný
(2009) - Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
(2009) - Klub osamělých srdcí
(2009) - Dilino a čert
(2008) - Ceny Ministerstva kultury 2008
(2008) - Ztracený princ
(2008) - Vy nám taky, šéfe!
(2008) - Vlna
(2008) - Šejdrem
(2008) - Nebe a Vincek
(2008) - Lovec vodního ticha
(2008) - Kouzla králů
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2008) - Bathory
(2008) - Aljona
(2007) - Světla pasáže (TV seriál)
(2007) - Operace Silver A
(2007) - Boží duha
(2006) - Úřední hodiny
(2006) - Tajemství Lesní země
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Sametoví vrazi
(2005) - Rajónové blues
(2005) - Eden (TV seriál)
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2004) - Hodný chlapec
(2002) - Z rodinného alba
(2002) - Udělení milosti se zamítá
(2002) - Malá nesdělení
(2002) - Lidé z autobusů
(2002) - Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka (divadelní záznam)
(2001) - Šípková Růženka (TV seriál)
(2001) - Druhý plán
(2000) - Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV seriál)
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1998) - Císař a tambor
(1997) - Trampoty pana Humbla
(1997) - Báječná léta pod psa
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV seriál)
(1994) - Prima sezona (TV seriál)
(1988) - Stupne poražených
(1984) - Šéfe, vrať se!

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Vondráček 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Vondráček - herec, dabér

se narodil v roce *1966 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Vondráček

Dnes se narodili
Nigérie Hugo Weaving
(*1960) herec

Spojené státy Robert Downey Jr.
(*1965) herec, zpěvák

Spojené státy Anthony Perkins
(*1932) herec, zpěvák

Česká republika Zdenka Procházková
(*1926) herečka, konferenciérka

Austrálie Heath Ledger
(*1979) herec, zpěvák


Jan Vondráček
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
23°10’
 
LunaLuna:
Lev
23°17’
 
MerkurMerkur:
Lev
4°29’
 
VenušeVenuše:
Lev
1°10’
 
MarsMars:
Rak
24°05’
 
JupiterJupiter:
Rak
22°18’
 
SaturnSaturn:
Ryby
28°38’
R
UranUran:
Panna
18°18’
 
NeptunNeptun:
Štír
19°28’
 
PlutoPluto:
Panna
17°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
20°36’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
15°18’
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°16’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Martin Luther King
(*1929 - 1968) politik, spisovatel, duchovní, černošský mluvčí

Spojené státy William Henry Harrison
(*1773 - 1841) 9. prezident usa

Německo Karl Benz
(*1844 - 1929) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Spojené státy Gloria Swanson
(*1899 - 1983) herečka

Švýcarsko Max Frisch
(*1911 - 1991) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »