Jan Werich wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Werich

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.2. 1905 - 23:45h
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 75 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec, dramatik, prozaik a scénárista

Jan Werich - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
6.2.1905 - 23:45  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.2.1905 - 22:45  
CZ, Praha:
50°5' s.š., 14°26' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Werich 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jan Werich
datum narození 6.2.1905
(herec, dramatik, prozaik a scénárista, instagram)

Jan Werich - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Filmové noviny:speciál s Janem Werichem
(2012) - Voskovec & Werich, paralelní osudy
(2012) - Síň slávy televizní zábavy - Jan Werich
(2011) - Hledání Jana Wericha
(2011) - Fimfárum – Do třetice všeho dobrého 3D
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2007) - O kloboučku s pérkem sojčím
(2006) - Fimfárum 2
(2005) - Tři strážníci
(2004) - Příběhy slavných: Klaunova antická tragédie
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Best Ever Bond
(2002) - Franta Nebojsa
(2002) - Fimfárum Jana Wericha
(2001) - Předčasná úmrtí (TV seriál)
(2001) - Splněný sen
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1994) - Trnka z Čech (TV seriál)
(1991) - Až opadá listí z dubu
(1987) - Lakomá Barka
(1983) - František Nebojsa
(1981) - Královna Koloběžka první
(1978) - Magistři smíchu
(1974) - Ráčte vstúpiť
(1972) - Pan Tau v cirkusu
(1972) - Pan Tau to zařídí
(1972) - Pan Tau a tisíc kouzel
(1972) - Pan Tau a cesta kolem světa
(1972) - Hledá se pan Tau
(1970) - Herecké Vánoce
(1970) - Muž, který rozdával smích
(1970) - Pan Tau a Claudie
(1969) - Grandsupertingltangl
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Neděle 1969
(1968) - Hovory H
(1968) - Co tomu říkáte, pane Werichu?
(1968) - Přiložte životopis
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV seriál)
(1968) - Assignment K
(1967) - Vzpomínka na tři rána v českém lese
(1967) - 25. hodina
(1967) - Král a žena
(1966) - Pražská strašidla
(1965) - Zveme vás do divadla
(1965) - Magnetické vlny léčí
(1964) - Město na vodě
(1964) - Černá hodinka s Janem Werichem
(1964) - Drahý zesnulý
(1963) - Šest otázek pro Jana Wericha
(1963) - Uspořená libra
(1963) - Malá noční povídka: Fimfárum
(1963) - Fimfárum
(1963) - Až přijde kocour
(1962) - Slzy, které svět nevidí
(1962) - Kočár nejsvětější svátosti
(1961) - Šťastný lev
(1961) - Medvěd
(1961) - Italienisches Capriccio
(1961) - Baron Prášil
(1960) - Těžká Barbora (divadelní záznam)
(1960) - Pštros
(1960) - Balada z hadrů (divadelní záznam)
(1958) - Tragédie vodníkova
(1957) - To jsou Bratři v triku
(1957) - Stvoření světa
(1957) - Silvestr 1957
(1956) - Husaři (divadelní záznam)
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Psohlavci
(1955) - Moje žena Penelopa
(1955) - Hudba z Marsu
(1954) - Dva mrazíci
(1954) - Dobrý voják Švejk
(1954) - Byl jednou jeden král...
(1951) - O zlaté rybce
(1951) - Císařův pekař a pekařův císař
(1949) - Pád Berlína II.
(1949) - Pád Berlína I.
(1939) - Krize
(1937) - Svět patří nám
(1934) - U nás v Kocourkově
(1934) - Hej-rup!
(1932) - Peníze nebo život
(1931) - Pudr a benzin
(1930) - Paramount on Parade

Jan Werich - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jan Werich - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1935) Jana Werichová - dcera

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.2.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Werich 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Werich - herec, dramatik, prozaik a scénárista

se narodil 6.2.1905 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Werich

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Jan Werich
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
17°30’
4
 
LunaLuna:
Ryby
15°02’
5
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
26°42’
3
 
VenušeVenuše:
Beran
4°00’
5
 
MarsMars:
Štír
11°16’
1
 
JupiterJupiter:
Beran
24°43’
6
 
SaturnSaturn:
Vodnář
22°45’
4
 
UranUran:
Kozoroh
2°42’
3
 
NeptunNeptun:
Rak
5°45’
9
R
PlutoPluto:
Blíženci
19°48’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
10°30’
10
R
Černá LunaLilith:
Beran
1°50’
5
 
CheirónCheirón:
Vodnář
2°05’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
2°33’
11
Domy:
Štír
0°05’
Býk
0°05’
2:
Štír
27°32’
8:
Býk
27°32’
3:
Kozoroh
1°31’
9:
Rak
1°31’
Vodnář
9°38’
Lev
9°38’
5:
Ryby
13°23’
Panna
13°23’
6:
Beran
9°46’
Váhy
9°46’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
19°51’
11
Slun./Luna:
Ryby
1°16’
4


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »