Jana Břežková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jana Břežková

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1943 (?)
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herečka

Jana Břežková - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1943 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jana Břežková 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jana Břežková
datum narození v roce *1943
(herečka, instagram)

Jana Břežková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Dámský krejčí (divadelní záznam)
(2009) - Ptákovina (divadelní záznam)
(2009) - Mezi dobře a lépe
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Děti sledující noční vlaky
(2008) - Comeback (TV seriál)
(2006) - Předčasná úmrtí: Trojka z mravů
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Kontakty
(1995) - Cesta na sluneční ostrov
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1991) - Žebrácká opera
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1984) - Radosti života
(1984) - Na čí stranu
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Muž z lodi Cap Arcona
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1981) - Velké malé vody
(1981) - Upír z Feratu
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Jako zajíci
(1980) - Temné slunce
(1980) - Signum laudis
(1980) - Prázdniny pro psa
(1980) - Nevera po slovensky
(1979) - Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
(1979) - Modrá planeta
(1978) - O princezně ve věži
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Příběh lásky a cti
(1976) - Parta hic
(1975) - Nevěsta s nejkrásnějšíma očima
(1975) - Hudba kolonád
(1973) - Vídeňská krev
(1972) - Věra - nevěra
(1971) - Revizor (divadelní záznam)
(1971) - Lepší pán
(1970) - Velká neznámá
(1970) - Psíčci lorda Carltona
(1969) - Hádavá pohádka
(1968) - Pražské noci
(1967) - Láska jako trám
(1965) - 5 milionů svědků
(1964) - Třináct minut
(1964) - Tancovačka
(1964) - ...a pátý jezdec je Strach
(1963) - Začít znova
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Chvíle rozhodnutí
(1960) - Pochodně

Jana Břežková - Kostymérská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jana Břežková 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jana Břežková - herečka

se narodila v roce *1943 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jana Břežková

Dnes se narodili
Spojené státy Joan Crawford
(*1906) herečka

Česká republika Kateřina Kornová
(*1967) herečka, modelka, moderátorka

Česká republika Jitka Schneiderová
(*1973) herečka

Japonsko Akira Kurosawa
(*1910) režisér, scénárista, herec

Německo Michael Haneke
(*1942) režisér, scénárista, filosof, herec


Jana Břežková
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
13°01’
 
LunaLuna:
Střelec
0°11’
 
MerkurMerkur:
Váhy
8°14’
 
VenušeVenuše:
Panna
12°13’
R
MarsMars:
Blíženci
7°11’
 
JupiterJupiter:
Lev
14°42’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
25°38’
 
UranUran:
Blíženci
8°49’
 
NeptunNeptun:
Váhy
1°05’
 
PlutoPluto:
Lev
7°52’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°21’
R
Černá LunaLilith:
Lev
11°40’
 
CheirónCheirón:
Panna
5°36’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve McQueen
(*1930) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910) herec

Česká republika Jiří Bartoška
(*1947) herec

Česká republika Anna Polívková
(*1979) herečka, tanečnice

Česká republika R. A. Dvorský
(*1899) herec, zpěvák, skladatel, dirigent, nakladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Peter Lorre
(*1904 - 1964) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932 - 2011) herečka

Francie Stendhal
(*1783 - 1842) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu

Itálie Giulietta Masina
(*1921 - 1994) herečka

Česká republika Jan Antonín Pacák
(*1941 - 2007) zpěvák, hudebník, bubeník, výtvarník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »