Jana Dítětová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jana Dítětová

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Plzeň
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Jana Dítětová - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
7.10.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jana Dítětová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jana Dítětová
datum narození 7.10.1926
(herečka, instagram)

Jana Dítětová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(1997) - Úsměvy
(1989) - O kouzelné šišce
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Honza a drak
(1986) - Operace mé dcery
(1985) - Případ Platfus
(1984) - S čerty nejsou žerty
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Prodloužený čas
(1984) - Bakaláři: Jako tenkrát
(1983) - Evo, vdej se!
(1983) - „Babičky dobíjejte přesně!“
(1982) - Sny o Zambezi
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1980) - Mít tak holku na hlídání
(1980) - Halvard Solness (divadelní záznam)
(1979) - Poslední koncert
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Zip
(1978) - Sázka pro dva
(1978) - Jak dostat tatínka do polepšovny
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Jak vytrhnout velrybě stoličku
(1976) - Rozdelení
(1976) - Dým bramborové natě
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Zlatá přadlena
(1975) - Ten kůň musí pryč
(1975) - Rytíř
(1975) - Plavení hříbat
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Královské usínání
(1973) - Jakou barvu má láska
(1972) - Návraty
(1972) - Elixíry ďábla
(1971) - Temná brána noci
(1971) - Psi a lidé
(1971) - Mrtvý princ
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV seriál)
(1970) - Kapacita
(1969) - S láskou nejsou žádné žerty (divadelní záznam)
(1969) - Blázinec v prvním poschodí
(1968) - Žert
(1968) - Jak se Mette chtěla stát královnou
(1968) - České pohádky: O dvou poutnících
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1965) - Konec velké epochy
(1962) - Pevnost na Rýně
(1959) - Rodina Bláhova (TV seriál)
(1959) - Májové hvězdy
(1958) - V šest ráno na letišti
(1958) - Cesta zpátky
(1957) - Tam na konečné
(1957) - Intermezzo
(1956) - Neporažení
(1956) - Hra o život
(1955) - Tanková brigáda
(1955) - Psohlavci
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1952) - Dovolená s Andělem
(1952) - Anna proletářka
(1951) - Nejlepší tip
(1950) - Zvony z rákosu
(1950) - Zocelení
(1950) - Přiznání
(1950) - Bylo to v máji
(1949) - Divá Bára
(1947) - Polibek ze stadionu
(1947) - Nikdo nic neví
(1946) - Malá historie
(1945) - Z růže kvítek
(1945) - Bludná pouť
(1944) - U pěti veverek
(1944) - Předtucha
(1944) - Prstýnek
(1944) - Jarní píseň
(1943) - Šťastnou cestu
(1942) - Karel a já
Jana Dítětová - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1930) Josef Vinklář - manžel

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.10.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jana Dítětová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jana Dítětová - herečka

se narodila 7.10.1926 ve městě Plzeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jana Dítětová

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Jana Dítětová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
13°27’
 
LunaLuna:
Váhy
19°50’
 
MerkurMerkur:
Váhy
26°14’
 
VenušeVenuše:
Váhy
2°01’
 
MarsMars:
Býk
18°56’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
17°23’
R
SaturnSaturn:
Štír
23°34’
 
UranUran:
Ryby
26°48’
R
NeptunNeptun:
Lev
26°12’
 
PlutoPluto:
Rak
15°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°30’
R
Černá LunaLilith:
Panna
13°18’
 
CheirónCheirón:
Býk
0°35’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »