Jana Gýrová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jana Gýrová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herečka

Jana Gýrová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1942 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jana Gýrová 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jana Gýrová
datum narození v roce *1942
(herečka, instagram)

Jana Gýrová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Až po uši (TV seriál)
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2012) - Svatá čtveřice
(2011) - Vůně kávy
(2010) - Osudové peníze
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2008) - Samotářka Míla
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2000) - Samotáři
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1989) - Uzavřený okruh
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Blauäugig
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Můj hříšný muž
(1985) - Experiment Eva
(1984) - Angolský deník lékařky
(1983) - Jako kníže Rohan
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Má láska s Jakubem
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1981) - Hodina života
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Romaneto
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Drsná Planina
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Hrozba
(1977) - Oddechový čas
(1977) - Láska poručíka Bentze
(1977) - Hodina pravdy
(1976) - Štipku soli
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Profesoři za školou
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Záhady v Alleghe
(1974) - Wie füttert man einen Esel?
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Dobrodružství s Blasiem
(1973) - Větrné moře
(1973) - Jezdec formule risk
(1972) - Vlak do stanice Nebe
(1972) - Návraty
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Kat nepočká
(1970) - Višňový sad (divadelní záznam)
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1968) - Ta třetí
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Kým sa skončí táto noc
(1965) - Konec velké epochy
(1965) - Délka polibku devadesát
(1964) - První den mého syna
(1963) - Bez svatozáře
(1962) - Neklidnou hladinou
(1962) - Horoucí srdce

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jana Gýrová 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jana Gýrová - herečka

se narodila v roce *1942 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jana Gýrová

Dnes se narodili
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Jana Gýrová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
28°12’
 
LunaLuna:
Ryby
24°08’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
13°08’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
6°11’
R
MarsMars:
Býk
19°39’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
11°37’
 
SaturnSaturn:
Býk
22°13’
 
UranUran:
Býk
26°26’
 
NeptunNeptun:
Panna
29°17’
R
PlutoPluto:
Lev
4°07’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
14°19’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°35’
 
CheirónCheirón:
Lev
10°13’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Garner
(*1928 - 2014) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920 - 2006) herec

Německo královna Luisa Pruská
(*1776 - 1810) pruská královna, manželka Fridricha Viléma III.

Česká republika Václav Sloup
(*1936 - 2014) herec

Spojené státy Garry Marshall
(*1934 - 2016) režisér, scénárista, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »