Jana Janěková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jana Janěková
(Jana Válková)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1955 (?)
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herečka

Jana Janěková - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1955 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jana Janěková 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jana Janěková
datum narození v roce *1955
(herečka, instagram)

Jana Janěková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2010) - Dešťová víla
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Bludičky
(2009) - Pouta
(2008) - Film o filmu Děšťová víla
(2007) - Světla pasáže (TV seriál)
(2007) - O kominickém učni a dceři cukráře
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2006) - Hezké chvilky bez záruky
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Taťka
(2003) - Strážce duší (TV seriál)
(2003) - Janek nad Janky
(2001) - O ztracené lásce (TV seriál)
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Být, či nebýt?
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1995) - Nováci (TV seriál)
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV seriál)
(1994) - Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV seriál)
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1993) - Kurýr
(1991) - Svlékání kůže
(1991) - Někdo zvoní
(1991) - Černá Fortuna
(1990) - Zápas o člověka Nelibu
(1990) - Parta za milión
(1988) - Zkušební doba
(1988) - Mimořádný případ
(1988) - Jednou za život
(1988) - Chirurgie
(1988) - Herec
(1988) - Dědeček
(1988) - Agras 01
(1987) - Start do protisměru
(1987) - Romance do růžova
(1987) - Nepostradatelný
(1987) - Koupelna
(1986) - Principálka
(1986) - Jsou určité hranice
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Velké sedlo (TV seriál)
(1985) - Tvář za oknem
(1985) - Světlonoš
(1985) - Logaritmus lásky (TV seriál)
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1984) - Kočár pro princeznu
(1983) - Poklad
(1983) - Hrom do kapelníka
(1982) - Vánoční stromeček
(1979) - Smrt stopařek
(1978) - Lvi salónů
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Královské usínání
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Láska
(1972) - Dvě věci pro život
(1971) - Velikonoční dovolená
Jana Janěková - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1978) Jana Janěková ml. - dcera
Další partnerské vztahy:
(*1946) Petr Svojtka

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jana Janěková 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jana Janěková - herečka

se narodila v roce *1955 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jana Janěková

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Jana Janěková
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
14°03’
 
LunaLuna:
Střelec
13°05’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
28°45’
R
VenušeVenuše:
Býk
20°28’
 
MarsMars:
Rak
6°50’
 
JupiterJupiter:
Rak
28°34’
 
SaturnSaturn:
Štír
15°57’
R
UranUran:
Rak
25°20’
 
NeptunNeptun:
Váhy
25°43’
R
PlutoPluto:
Lev
24°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
27°11’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
9°39’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
5°09’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »