Jana Krausová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jana Krausová
(Jana Pehrová)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1954 (?)
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herečka, výtvarnice

Jana Krausová - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1954 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jana Krausová 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jana Krausová
datum narození v roce *1954
(herečka, výtvarnice, instagram)

Jana Krausová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Mesteren
(2016) - Prázdniny v Provence
(2016) - Drazí sousedé (TV seriál)
(2014) - Parádně pokecal
(2014) - Krásno
(2013) - Antiklimax (divadelní záznam)
(2011) - V peřině
(2011) - Czech Made Man
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Zázraky života (TV seriál)
(2010) - Kajínek
(2009) - Přešlapy (TV seriál)
(2009) - Hodinu nevíš...
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Kdopak by se vlka bál
(2008) - A l´Est de moi
(2007) - V hlavní roli
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2006) - Hezké chvilky bez záruky
(2006) - Daniel von Shüttenhoffen: Koncert für Piano
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Žralok v hlavě
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Království potoků
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Josef a Ly (TV seriál)
(2004) - Bolero
(2004) - Agentura Puzzle: Pohřeb
(2002) - Z rodinného alba
(2002) - Sen
(2001) - Vzkříšení
(2001) - Adam a Eva 2001
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1998) - Sedmnáct hodin dvacet pět minut Sedmnáct hodin dvacet pět minut
(1998) - Křehké touhy
(1997) - Princezna a chuďas
(1993) - Tuzemský konzumní
(1993) - Zámek v Čechách
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Pražský student (TV seriál)
(1990) - Zkouškové období
(1990) - Zbabělec
(1990) - Dětinské hry dospělých
(1989) - Příběh '88
(1989) - Dědeček je lepší než pes
(1988) - Amores de Kafka, Los
(1987) - Discopříběh
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Služka Hilda
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Můj hříšný muž
(1985) - Velké sedlo (TV seriál)
(1985) - Skalpel, prosím
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1982) - Život bez konca (TV seriál)
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Čekání na déšť
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1967) - Malé letní blues
Jana Krausová - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1982) Adam Kraus - syn
(*1980) David Kraus - syn
(*1925) Vladimír Dvořák - nevlastní otec
(*1919) Josef Pehr - otec
(*1953) Jan Kraus - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1962) Karel Roden - druh

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jana Krausová 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jana Krausová - herečka, výtvarnice

se narodila v roce *1954 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jana Krausová

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Jana Krausová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
4°59’
 
LunaLuna:
Váhy
17°06’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
12°17’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
3°54’
 
MarsMars:
Štír
21°18’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
16°50’
R
SaturnSaturn:
Štír
8°54’
 
UranUran:
Rak
20°28’
R
NeptunNeptun:
Váhy
26°03’
 
PlutoPluto:
Lev
24°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
23°27’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
14°18’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°14’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
8xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bill Paxton
(*1955 - 2017) herec, scénárista, režisér

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925 - 2016) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Tennessee Williams
(*1911 - 1983) dramatik, básník, prozaik

Irsko Thomas Moore
(*1779 - 1852) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec

Francie Henri Desire Landru
(*1869 - 1922) sňatkový podvodník a sériový vrah válečných vdov, Pařížský Modrovous



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »