Jana Nagyová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jana Nagyová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herečka

Jana Nagyová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1959 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jana Nagyová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jana Nagyová
datum narození v roce *1959
(herečka, instagram)

Jana Nagyová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - 13. komnata Jany Nagyové
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(1993) - Pozemský nepokoj
(1988) - Pražské tajemství
(1987) - Pravidlá kruhu
(1986) - Pro forma
(1986) - Polepetko
(1986) - Okná dokorán (TV seriál)
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Milovaný Célimar
(1986) - Do-re-mi
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Každý si rád zaspieva...
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - Hviezdne dieťa
(1985) - Ďakujem ti za láskavosť
(1984) - Čepce, kápky za dve zlatky
(1984) - Vynálezy hodinára Aurela (TV seriál)
(1984) - Tajomný ostrov (TV seriál)
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Oko za oko
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1984) - Múdra princezná
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Žakýlska Veronka
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Šanca
(1983) - Silvestrovské pranie
(1983) - Rodinná anamnéza
(1983) - Monika
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Kukučia nôta
(1983) - Čo sa stalo v malom kine
(1983) - Anička Jurkovičová
(1982) - Zlatá panna a prekliaty brat
(1982) - Zimný semester
(1982) - Slávne dievčatko
(1982) - Rozmar
(1982) - Chlap prezývaný Brumteles
(1982) - Hrnčiarsky bál
(1981) - Mezi námi kluky
(1981) - Dozrievanie
(1981) - Bičianka z doliny
(1980) - Vojak a bratove slzy
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Samorasty
(1980) - Potopená katedrála
(1980) - Neveľká komédia
(1980) - Nebezpečné známosti
(1980) - Na baňu klopajú (TV seriál)
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Stretnutie v Tajove
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - John Gabriel Borkman (divadelní záznam)
(1979) - Drevená figúrka
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Listy Juliane
(1978) - A ako Alžbeta
(1977) - Vianočné oblátky
(1977) - Šediny doktora Ondáka
(1977) - Penelopa
(1977) - Leto na Rovniach
(1977) - Krásna Pramíla
(1977) - Koncert bez ruží
(1977) - Kavka
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV seriál)
(1976) - Tereza
(1976) - Štipku soli
(1976) - Sváko Ragan
(1974) - Valentín a Valentína
(1973) - Kamaráti
(1972) - Výmyselníci
(1972) - Ďaleko je do neba
(1971) - Vtipnejší vyhráva

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jana Nagyová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jana Nagyová - herečka

se narodila v roce *1959 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jana Nagyová

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Jana Nagyová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
18°29’
 
LunaLuna:
Kozoroh
21°58’
 
MerkurMerkur:
Střelec
28°21’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
2°42’
 
MarsMars:
Býk
19°00’
 
JupiterJupiter:
Štír
25°28’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°27’
 
UranUran:
Lev
15°22’
R
NeptunNeptun:
Štír
6°43’
 
PlutoPluto:
Panna
3°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
17°36’
R
Černá LunaLilith:
Býk
5°54’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
20°17’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »