Jana Oľhová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jana Oľhová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herečka

Jana Oľhová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1959 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jana Oľhová 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jana Oľhová
datum narození v roce *1959
(herečka, instagram)

Jana Oľhová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Zločin a trest (divadelní záznam)
(2015) - Sedmero krkavců
(2015) - Kolabs (TV seriál)
(2015) - Johančino tajemství
(2015) - Čistič
(2014) - Máte môjho psa?
(2014) - Kukura (divadelní záznam)
(2014) - Jak jsme hráli čáru
(2013) - Sedem dní do pohrebu (divadelní záznam)
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
(2013) - Ďakujem, dobře
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Nový život
(2012) - Paradigma
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2011) - Zita na krku (TV seriál)
(2011) - Smíchov pláče, Brooklyn spí
(2011) - Mŕtvola musí zomrieť
(2011) - Mizantrop (divadelní záznam)
(2011) - Mimi a Líza (TV seriál)
(2011) - GYMPEL.TV (TV seriál)
(2011) - Dům
(2010) - Sekerovci (TV seriál)
(2010) - Přežít svůj život
(2010) - Praví chlapi
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2009) - Odsouzené (TV seriál)
(2008) - Profesionáli (TV seriál)
(2008) - Prekvapenie
(2008) - Bathory
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Štúrovci /Koncert zrušený/ (divadelní záznam)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2007) - Muzika
(2007) - Ivanov (divadelní záznam)
(2003) - Želary
(2000) - Slovenský mariáš
(1997) - Germinie
(1996) - Sobáš za každú cenu
(1996) - Skon Paľa Ročku
(1995) - Zlatý kolovrátok
(1993) - Príbeh Mateja Hóza
(1990) - Hlavne, keď sa radi máme
(1989) - Tajomstvá pod viečkami
(1989) - Rabaka
(1987) - Miliónový chlap
(1986) - Přezůvky štěstí
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Ryby
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Anička Jurkovičová

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jana Oľhová 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jana Oľhová - herečka

se narodila v roce *1959 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jana Oľhová

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Jana Oľhová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
9°03’
 
LunaLuna:
Vodnář
2°55’
 
MerkurMerkur:
Střelec
24°12’
 
VenušeVenuše:
Štír
27°46’
 
MarsMars:
Střelec
19°56’
 
JupiterJupiter:
Střelec
18°37’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
9°23’
 
UranUran:
Lev
20°33’
R
NeptunNeptun:
Štír
8°40’
 
PlutoPluto:
Panna
6°02’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
28°45’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
15°35’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
24°23’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »