Jana Šulcová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jana Šulcová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1947
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herečka

Jana Šulcová - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1947 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jana Šulcová 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jana Šulcová
datum narození v roce *1947
(herečka, instagram)

Jana Šulcová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2015) - Kobry a užovky
(2015) - Doktor Martin (TV seriál)
(2014) - Český lev 2013
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ
(2012) - Helena (TV seriál)
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Občanský průkaz
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2010) - Bastardi
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Svědomí Denisy Klánové
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - 13. komnata Jany Šulcové
(2007) - Opravdová láska
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - V šeru ticha
(2006) - Horákovi (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Miluj bližního svého
(2004) - Duše jako kaviár
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - Barvy života
(2001) - Předčasná úmrtí: Ten drak jednou spadne
(2001) - Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem
(2001) - Oběti: Znásilnění
(2000) - P.F.
(2000) - Společnice
(1999) - Věšák
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1995) - Trio
(1994) - Hořké víno
(1993) - Pomalé šípy (TV seriál)
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1991) - Společenská hra
(1991) - Přes padací mosty
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV seriál)
(1991) - Ariadnina niť
(1990) - Súkromné životy
(1990) - Milostivé léto
(1990) - Dětinské hry dospělých
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Smrt guvernéra
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1987) - Přátelé
(1987) - O lesním království
(1986) - XYZ
(1986) - Trvale jasno
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Každý má svůj den
(1986) - Kámen a růže
(1985) - Havárie v zámeckém parku
(1985) - Dobré světlo
(1984) - V bludisku pamäti
(1984) - Tabákový kapitán
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1984) - Imilla
(1984) - Fešák Hubert
(1983) - Ples v opeře
(1983) - O hodném Fridolínovi a zlé Józe
(1983) - Hořký podzim s vůní manga
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Portrét
(1982) - Hořká vůně léta
(1982) - Bláznivé jaro
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Nezralost
(1981) - Načasovaná smrt
(1980) - Vzorná tchyně
(1980) - Romaneto
(1980) - Poeta
(1980) - Panenka
(1980) - Kotva u přívozu
(1980) - Havárie
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV seriál)
(1979) - Syn
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Moment kritického zaťaženia
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Hrozba
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Obvod
(1977) - Marie
(1977) - Já zůstanu věrný
(1976) - Ostrov stříbrných volavek
(1976) - Cukrárna
(1976) - Ať hodí kamenem
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1974) - Rafan
(1974) - Princ Chocholouš
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Čekání
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Opory společnosti
(1972) - My, ztracený holky
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Otcové a děti
(1971) - Nemaluj si čerta na zeď
(1971) - Kráska a zvíře
(1971) - Konfrontace
(1971) - Chléb a písně
(1970) - Velká neznámá
(1970) - Šest uprchlíků
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - Mata Hari
(1970) - Manon Lescaut
(1970) - Hlídač
(1970) - Dlouhá bílá nit
(1970) - Čekání
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV seriál)
(1969) - Houslista
(1969) - Eduard a Bůh
(1968) - Umění milovati De arte amatoria
(1968) - Těch několik dnů...
(1968) - Spalovač mrtvol
(1968) - Kulhavý ďábel
(1968) - Křesadlo
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
Jana Šulcová - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1947) Oldřich Vízner - manžel

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jana Šulcová 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jana Šulcová - herečka

se narodila v roce *1947 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jana Šulcová

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Jana Šulcová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
22°56’
 
LunaLuna:
Štír
18°19’
 
MerkurMerkur:
Ryby
7°40’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
6°45’
 
MarsMars:
Vodnář
14°06’
 
JupiterJupiter:
Štír
26°11’
 
SaturnSaturn:
Lev
4°03’
R
UranUran:
Blíženci
17°48’
R
NeptunNeptun:
Váhy
10°32’
R
PlutoPluto:
Lev
11°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
7°53’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
1°23’
 
CheirónCheirón:
Štír
8°36’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »