Jana Švandová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jana Švandová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1947
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herečka

Jana Švandová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1947 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jana Švandová 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jana Švandová
datum narození v roce *1947
(herečka, instagram)

Jana Švandová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Jak se zbavit nevěsty
(2015) - Cibulkova zábavná tajenka
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Tajemství Vladimíra Dlouhého
(2014) - Jak se točil seriál Až po uši
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2014) - Až po uši (TV seriál)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Školní výlet
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2012) - Drahá tchýně (TV seriál)
(2011) - Vínečko
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Vetřelci a lovci: Užij si se psem
(2010) - Silvestr až do dna aneb s Čmaňou půlnoc nepropásnete
(2010) - Adéla ještě nevečeřela (divadelní záznam)
(2009) - Film o filmu: 2 Bobule
(2009) - 2Bobule
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Ošklivka Katka (TV seriál)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV seriál)
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2003) - Kleopatra (divadelní záznam)
(2002) - Angelina
(2001) - Dobroty
(2001) - Politik a herečka
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2000) - P.F.
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(2000) - Kytice
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Prásk
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Život, který ti dávám
(1998) - Listonošky
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Výchova dívek v Čechách
(1997) - Nejasná zpráva o konci světa
(1997) - Berenika stříhá vlasy
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1996) - Ceremoniář
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Zahrada
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Holčičky na život a na smrt
(1995) - Aneta (TV seriál)
(1994) - To hezké růžové
(1994) - Televize
(1994) - Nexus
(1994) - Diamantové meče
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Strašidla a spol. (TV seriál)
(1993) - Peklo v řetězech II
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1992) - Kufr
(1992) - Peklo
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1992) - Dáma a smrt
(1991) - Žebrácká opera
(1991) - Láska barona Leisenbogha
(1991) - Klauni a vlastenci
(1991) - Elektro, má lásko
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV seriál)
(1990) - Vracenky
(1989) - Volná noha
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Penelopy
(1989) - O hloupém peciválovi
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1987) - Uloupené dětství
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Setkání
(1987) - Přízrak
(1987) - Případ kapitána Bábovky (TV seriál)
(1987) - Mág
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Dámská jízda
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Antonyho šance
(1985) - Zátah
(1985) - O Rozárce a zakletém králi
(1985) - O chamtivém strašidle
(1985) - Já nejsem já
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Čarodějky z Greenham Common
(1984) - Zaspala nevěsta
(1984) - Stín kapradiny
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Nade mnou země
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1984) - Angolský deník lékařky
(1983) - Pod nohama nebe
(1983) - Petra a Pavla
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Moje srdcová sedma (TV seriál)
(1983) - Krásná vyhlídka aneb Bellevue
(1983) - Hejtman z Kopníku (divadelní záznam)
(1983) - Dva kluci v palbě
(1983) - Byt je vykraden, maminko
(1983) - Brakýři
(1982) - Za všechno může trpaslík
(1982) - Poslední vlak
(1982) - Poslední návrat
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Motiv
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Doktor z vejminku (TV seriál)
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Víkend bez rodičů
(1980) - Můj nezdolný lev
(1980) - Každý má svůj stín
(1980) - Cukrová bouda
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Neohlížej se, jde za námi kůň!
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1979) - Dívka světových parametrů
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Předtanečník
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Svatba
(1977) - Sběratel
(1977) - Novinárske rozprávky (TV seriál)
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Melouchář
(1977) - Hněv
(1977) - Dům na konci města
(1976) - Pravé místo pro mne
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Malá mořská víla
(1976) - Dobrý den, město
(1976) - Długa noc poślubna
(1976) - Desať percent nádeje
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Pomsta
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Milenci v roce jedna
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Strýčkův sen
(1971) - Legenda o živých mrtvých (TV seriál)
(1970) - Už zase skáču přes kaluže
(1970) - Růženko, spíte sama?
(1969) - 322
(1969) - Šťastný Jim
(1969) - Graf Porno und die liebesdurstigen Töchter
(1969) - Babie leto, čas smútku
Jana Švandová - Knihy

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jana Švandová 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jana Švandová - herečka

se narodila v roce *1947 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jana Švandová

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Jana Švandová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
10°42’
 
LunaLuna:
Kozoroh
11°19’
 
MerkurMerkur:
Rak
26°57’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
23°49’
 
MarsMars:
Blíženci
1°40’
 
JupiterJupiter:
Štír
17°55’
R
SaturnSaturn:
Lev
8°16’
 
UranUran:
Blíženci
23°04’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°04’
 
PlutoPluto:
Lev
12°00’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°25’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
17°04’
 
CheirónCheirón:
Štír
2°18’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »