Jane Birkin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jane Birkin
(Jane Mallory Birkin)

Pohlaví:
Žena
Narození:
14.12. 1946 - 15:00h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka

Jane Birkin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Geslain (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.12.1946 - 15:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.12.1946 - 15:00  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jane Birkin 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jane Birkin
datum narození 14.12.1946
(herečka, zpěvačka, instagram)

Jane Birkin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Zamini
(2013) - Haewon, dcera nikoho
(2012) - Serge Gainsbourg - Přišel jsem vám říct
(2012) - Příběh mého syna
(2011) - George Harrison: Living in the Material World
(2011) - Jestli umřeš, zabiju tě
(2011) - Červená zima
(2010) - Thelma, Louise et Chantal
(2009) - C à vous
(2009) - Láska v Paříži
(2009) - 36 pohledů z vrcholu Saint-Loup
(2008) - Annie Girardot, ainsi va la vie
(2007) - Maminčina hlava
(2007) - Boxes
(2005) - Pierre Richard
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2004) - Sex 'n' Pop (TV seriál)
(2003) - Les grands du rire
(2003) - Příběh pop music a politiky (TV seriál)
(2003) - Mariées mais pas trop
(2002) - Romy Schneider, étrange étrangère
(2002) - Merci Docteur Rey
(2002) - Jane Birkin: Arabesque
(2001) - Y a un début à tout
(2001) - Reines d'un jour
(2001) - Ceci est mon corps
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(2000) - Cinderella
(1999) - Poslední září
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Vojákova dcera nepláče
(1998) - Union libre (TV seriál)
(1998) - Fête de la liberté: Du côté de chez Bedos
(1997) - Le Zénith des enfoirés
(1997) - Stará známá písnička
(1997) - Quand le chat sourit
(1996) - Thé ou café
(1995) - Noir comme le souvenir
(1995) - Mezi dvěma ohni
(1995) - Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
(1994) - Enfoirés au Grand Rex, Les (koncert)
(1994) - De Serge Gainsbourg à Gainsbarre de 1958 - 1991
(1994) - Les enfants de la télé (TV seriál)
(1992) - Krásná hašteřilka - Divertimento
(1991) - Krásná hašteřilka
(1991) - Červená liška
(1991) - Contre l'oubli
(1990) - L'Ex-femme de ma vie
(1990) - Čas nostalgie
(1988) - P.O.V. (TV seriál)
(1988) - Lékaři lidí (TV seriál)
(1988) - L'Altro enigma
(1987) - Jane Birkinová očima Agnes Vardové
(1987) - Pěstuj si pravačku
(1987) - Mistr kung-fu
(1987) - Comédie!
(1986) - Žena mého života
(1986) - Dlouhé odloučení
(1985) - Le Neveu de Beethoven
(1985) - La Fausse suivante
(1985) - Dust
(1984) - Cinema 3
(1984) - Vysoká pojistka
(1984) - La pirate
(1984) - L´Amour par terre
(1983) - Circulez y a rien à voir!
(1983) - L'Ami de Vincent
(1982) - Portrait de Jean-Louis Trintignant
(1982) - The Making of Agatha Christie's 'Evil Under the Sun'
(1982) - Zlo pod sluncem
(1982) - Scarface
(1982) - Nestor Burma, détective de choc
(1981) - Rends-moi la clé!
(1981) - La Fille prodigue
(1981) - Egon Schiele - Exzesse
(1979) - Morte no Tejo
(1979) - La Miel
(1979) - Melancholická
(1979) - Au bout du bout du banc
(1978) - Death on the Nile: Making of Featurette
(1978) - Smrt na Nilu
(1977) - Zvíře
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Je t'aime moi non plus
(1976) - Esta noche... fiesta (TV seriál)
(1976) - Le Diable au coeur
(1976) - Bruciati da cocente passione
(1975) - Sérieux comme le plaisir
(1975) - Sept morts sur ordonnance
(1975) - Náhradník
(1975) - Katrin a spol.
(1974) - Vrtohlavá ovce
(1974) - Jak získat úspěch, když je člověk hloupej...a ufňukanej
(1974) - Hořčice mi stoupá do nosu
(1974) - Bons baisers de Tarzan
(1973) - Projection privée
(1973) - Les diablesses
(1973) - Don Juan ou Si Don Juan était une femme...
(1973) - Dark Places
(1972) - Trop jolies pour ętre honnętes
(1971) - Zloděj koní
(1971) - Pohoří smrti
(1971) - Melody
(1970) - Trop petit mon ami
(1970) - Sex-Power
(1970) - Cannabis
(1970) - Alba pagana
(1969) - Serge Gainsbourg: La Javanaise - Fontana (hudební videoklip)
(1969) - Je t’aime… Moi non plus (hudební videoklip)
(1969) - Slogan
(1969) - Les Chemins de Katmandou
(1969) - Bazén
(1968) - Wonderwall
(1966) - Zvětšenina
(1966) - Kaleidoscope
(1965) - Fortel, a jak ho získat

Jane Birkin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jane Birkin - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1928) Serge Gainsbourg - manžel
(*1933) John Barry - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1944) Jacques Doillon
(*1947) Olivier Rolin

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.12.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jane Birkin 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jane Birkin - herečka, zpěvačka

se narodila 14.12.1946 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jane Birkin

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Jane Birkin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
22°01’
7
 
LunaLuna:
Panna
11°50’
5
 
MerkurMerkur:
Střelec
2°00’
6
 
VenušeVenuše:
Štír
17°52’
6
 
MarsMars:
Střelec
27°51’
7
 
JupiterJupiter:
Štír
17°05’
6
 
SaturnSaturn:
Lev
8°21’
4
R
UranUran:
Blíženci
19°40’
1
R
NeptunNeptun:
Váhy
10°34’
5
 
PlutoPluto:
Lev
13°10’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°03’
1
R
Černá LunaLilith:
Střelec
24°45’
7
 
CheirónCheirón:
Štír
4°25’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
29°19’
10
Domy:
Blíženci
9°30’
Střelec
9°30’
2:
Blíženci
29°34’
8:
Střelec
29°34’
3:
Rak
16°32’
9:
Kozoroh
16°32’
Lev
5°09’
Vodnář
5°09’
5:
Panna
0°37’
Ryby
0°37’
6:
Váhy
12°47’
Beran
12°47’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
7°20’
11
Slun./Luna:
Štír
1°56’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eli Wallach
(*1915 - 2014) herec

Spojené státy Grover Cleveland
(*1837 - 1908) 22. a 24 prezident usa

Německo Ludwig Aschoff
(*1866 - 1942) lékař

Brazílie Ruth Cardoso
(*1930 - 2008) antropoložka

Itálie Emilio Colombo
(*1920 - 2013) italský křesťanskodemokratický politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »