Jane Fonda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jane Fonda
(Lady Jayne Seymour Fonda)

Pohlaví:
Žena
Narození:
21.12. 1937 - 09:14h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
80 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Jane Fonda - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
21.12.1937 - 09:14  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.12.1937 - 14:14  
US, New York:
40°46' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jane Fonda 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jane Fonda
datum narození 21.12.1937
(herečka, instagram)

Jane Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Broadway: Beyond the Golden Age
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
(2015) - Women He's Undressed
(2015) - Otcové a dcery
(2015) - Mládí
(2015) - Grace and Frankie (TV seriál)
(2015) - Connected
(2014) - Život bez mámy
(2014) - Makers: Women in Hollywood
(2014) - Journey to Sundance
(2014) - And the Oscar Goes To...
(2014) - Co by kdyby
(2014) - Blondýna na předpis
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - 80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál)
(2013) - Komorník
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Katie
(2012) - Newsroom (TV seriál)
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Miss Representation
(2011) - Komuna mé matky
(2011) - Co kdybychom žili společně?
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Prime Time: Fit & Strong
(2010) - Beautiful Darling
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2008) - The Doctors
(2008) - Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
(2007) - Brando
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2007) - Vlastní pravidla
(2006) - Stardust: The Bette Davis Story
(2006) - Purvis of Overtown
(2005) - Sir! No Sir!
(2005) - Příšerná tchyně
(2004) - Sex 'n' Pop (TV seriál)
(2004) - Řekni jim, kdo jsi
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - World VDAY
(2003) - Complicated Women
(2002) - Bettina S.
(2002) - Searching for Debra Winger
(2002) - Peter Fonda: Fortunate Son
(2002) - A&E Biography: Peter Fonda
(2001) - Culture et dépendances
(2000) - Hollywood Remembers Lee Marvin
(1999) - A Celebration: 100 Years of Great Women
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1997) - Legenden (TV seriál)
(1997) - Henry Fonda - tichý muž z Hollywoodu
(1996) - Thé ou café
(1995) - Prvních sto let americké kinematografie
(1995) - Personal Trainer Series: Total Body Sculpting
(1995) - Personal Trainer Series: Low Impact Aerobics & Stretch
(1995) - Personal Trainer Series: Abs, Buns & Thighs
(1994) - Step and Stretch Workout
(1994) - A Century of Women (TV seriál)
(1994) - A Century of Cinema
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Yoga Exercise Workout
(1993) - Favorite Fat Burners
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Gomorron
(1992) - Step Aerobic and Abdominal Workout
(1992) - Oscar's Greatest Moments
(1992) - Fonda on Fonda
(1991) - Lower Body Solution
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Lean Routine Workout
(1990) - Stanley a Iris
(1989) - The Disney-MGM Studios Theme Park Grand Opening
(1989) - The American Film Institute Salute to Gregory Peck
(1989) - Stress Reduction Program
(1989) - Light Aerobics and Stress Reduction Program
(1989) - Přistěhovalec
(1988) - This Morning
(1988) - Complete Workout
(1987) - Toning and Shaping
(1987) - Start Up
(1987) - Sports Aid
(1987) - Keskiyön auringon kuvat
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Leonard Part 6
(1986) - One Voice (koncert)
(1986) - Low Impact Aerobic Workout
(1986) - Příští ráno
(1985) - We Are the World (koncert)
(1985) - Prime Time Workout
(1985) - New Workout
(1985) - Anežka boží
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Olympic Gala (koncert)
(1984) - The Dollmaker
(1983) - Workout Challenge
(1983) - Pregnancy, Birth and Recovery Workout
(1983) - Montgomery Clift
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Lily for President?
(1982) - I Love Liberty
(1982) - Workout
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Lily: Sold Out
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Starring Katharine Hepburn
(1981) - Sois belle et tais-toi
(1981) - American Mythologies
(1981) - Acting: Lee Strasberg and the Actors Studio
(1981) - Na Zlatém jezeře
(1981) - Bankovní převod
(1980) - No Nukes
(1980) - Od devíti do pěti
(1979) - The Making of 'The China Syndrome'
(1979) - Cultural Celebrities
(1979) - Téměř dokonalá aféra
(1979) - Elektrický jezdec
(1979) - Čínský syndrom
(1978) - 20/20
(1978) - Přijíždí jezdec
(1978) - Návrat domů
(1978) - Apartmá v Kalifornii
(1977) - Superstunt
(1977) - The American Film Institute Salute to Bette Davis
(1977) - Legrace s Dickem a Jane
(1977) - Julie
(1976) - Modrý pták
(1974) - Introduction to the Enemy
(1973) - Steelyard Blues
(1973) - Nora
(1972) - Letter to Jane: An Investigation About a Still
(1972) - F.T.A.
(1972) - Tout va bien
(1971) - Klute
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Koně se také střílejí
(1968) - Podivuhodné příběhy
(1968) - Barbarella
(1967) - Hurry Sundown
(1967) - Bosé nohy v parku
(1966) - Štvanice
(1966) - La Curée
(1966) - Každou středu
(1965) - Dívka ze Západu
(1964) - Filmmaking On the Riviera
(1964) - La Ronde
(1964) - Kočky
(1963) - The Theater of Tomorrow
(1963) - Sunday in New York
(1963) - In the Cool of the Day
(1962) - Girl Talk
(1962) - Jane
(1962) - Walk on the Wild Side
(1962) - Period of Adjustment
(1962) - The Chapman Report
(1961) - A String of Beads
(1960) - Tall Story
(1953) - Panorama (TV seriál)
(1952) - Today
Jane Fonda - Knihy
Jane Fonda - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Buk

Buk

Keltský horoskop
Lidé Buku dostali do vínku celou řadu jedinečných vlastností. V zaměstnání najdeme tyto lidi velmi často na vedoucích místech, pro něž jsou přímo předurčeni – nejenže mívají odvážné životní plány, ale dokáži je většinou proměnit ve skutečnost.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.12.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jane Fonda 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jane Fonda - herečka

se narodila 21.12.1937 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jane Fonda

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Jane Fonda
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
29°18’
11
 
LunaLuna:
Lev
21°59’
7
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
15°33’
12
R
VenušeVenuše:
Střelec
18°39’
11
 
MarsMars:
Vodnář
29°53’
1
 
JupiterJupiter:
Vodnář
0°18’
1
 
SaturnSaturn:
Ryby
28°41’
2
 
UranUran:
Býk
10°02’
3
R
NeptunNeptun:
Panna
21°09’
8
 
PlutoPluto:
Rak
29°36’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
4°45’
10
R
Černá LunaLilith:
Střelec
19°20’
11
 
CheirónCheirón:
Blíženci
28°16’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
20°59’
8
Domy:
Kozoroh
28°19’
Rak
28°19’
2:
Ryby
14°29’
8:
Panna
14°29’
3:
Beran
23°40’
9:
Váhy
23°40’
Býk
21°39’
Štír
21°39’
5:
Blíženci
13°40’
Střelec
13°40’
6:
Rak
4°16’
Kozoroh
4°16’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
24°59’
11
Slun./Luna:
Váhy
25°39’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »