Jane Lynch wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jane Lynch
(Jane Marie Lynch)

Pohlaví:
Žena
Narození:
14.7. 1960 - 06:17h
Místo:
Evergreen Park, Illinois
Země:
Věk:
58 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka

Jane Lynch - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
14.7.1960 - 06:17  (CDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.7.1960 - 11:17  
US, Evergreen Park:
41°43' s.š., 87°42' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jane Lynch 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jane Lynch
datum narození 14.7.1960
(herečka, zpěvačka, instagram)

Jane Lynch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
(2016) - Mascots
(2016) - Angel from Hell (TV seriál)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Back to the Jurassic
(2014) - The 2014 Film Independent Spirit Awards
(2014) - Riley ve velkém světě (TV seriál)
(2014) - Birds of Paradise
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Why Am I So Fat?
(2013) - Útěk z planety Země
(2013) - Tajné hrátky
(2013) - A.C.O.D: Děti rozvedených
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Katie
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - Comedy Central Roast of Roseanne
(2012) - 8 (divadelní záznam)
(2012) - Tři moulové
(2012) - Sněhouní Vánoce
(2012) - Raubíř Ralf
(2012) - Hurá do pravěku!
(2012) - The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - The Glee Project
(2011) - Dáma se 700 kočkami
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2011) - Rio
(2011) - Paul
(2011) - Krátké příběhy hraček
(2011) - Carpool
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Masterchef
(2010) - Conan
(2010) - A Bundle of Sticks
(2010) - Space Chimps 2: Zartog Strikes Back
(2010) - Shrek: Zvonec a konec
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Táta: matka pluku
(2009) - Rosnička
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Julie a Julia
(2009) - Jarní prázdniny
(2009) - Glee: Director's Cut Pilot Episode
(2009) - Glee (TV seriál)
(2009) - Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
(2009) - Absolventka
(2008) - Web Therapy (TV seriál)
(2008) - Velcí bratři
(2008) - Tru Loved
(2008) - Taktika prstů
(2008) - Rocker
(2008) - Powerova dobrodružství
(2008) - Pokojský
(2008) - Easy to Assemble (TV seriál)
(2008) - A zase jedna Popelka
(2007) - Seznam
(2007) - Neuvěřitelný život rockera Coxe
(2007) - I Do & I Don't
(2007) - iCarly (TV seriál)
(2007) - Chechták
(2007) - Holly Hobbie a její přátelé: Navždy přátelé
(2007) - Duch spisovatele
(2007) - Area 57
(2007) - Alvin a Chipmunkové
(2006) - Fabulous! The Story of Queer Cinema
(2006) - 50 tablet
(2006) - Separated at Worth
(2006) - Oko delfína
(2006) - Nové trable staré Christine (TV seriál)
(2006) - Nominace na Oscara
(2006) - Lovespring International (TV seriál)
(2006) - Holly Hobbie a její přátelé: Vánoční přání
(2006) - The Frank Anderson
(2005) - 40 let panic
(2005) - Slepá justice (TV seriál)
(2005) - Kaliforňanky
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Holly a její přátelé: Narozeninová párty
(2005) - Bam Bam and Celeste
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - The X Factor
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Surviving Eden
(2004) - Little Black Boot
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2004) - Konec snění
(2003) - Australian Idol
(2003) - Vichřice
(2003) - Exposed
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Zlatá doba
(2002) - Protiúder
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Hiding in Walls
(2001) - Nice Guys Finish Last
(2000) - Z jaké jsi planety?
(2000) - Red Lipstick
(2000) - Nejlepší show
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1997) - Touch Me
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1993) - Uprchlík
(1993) - Fatální instinkt
(1992) - V nejlepším zájmu dětí
(1992) - Haló, tady Shirlee
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Taxi Killer
(1988) - Splněné přání

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.7.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jane Lynch 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jane Lynch - herečka, zpěvačka

se narodila 14.7.1960 ve městě Evergreen Park, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jane Lynch

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Jane Lynch
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
21°59’
12
 
LunaLuna:
Beran
7°49’
9
 
MerkurMerkur:
Rak
26°07’
12
R
VenušeVenuše:
Rak
28°00’
12
 
MarsMars:
Býk
17°13’
10
 
JupiterJupiter:
Střelec
25°49’
5
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
14°35’
6
R
UranUran:
Lev
19°33’
1
 
NeptunNeptun:
Štír
6°22’
4
R
PlutoPluto:
Panna
4°26’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
18°22’
3
R
Černá LunaLilith:
Rak
7°32’
12
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°34’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
16°27’
10
Domy:
Lev
0°37’
Vodnář
0°37’
2:
Lev
20°28’
8:
Vodnář
20°28’
3:
Panna
14°28’
9:
Ryby
14°28’
Váhy
15°04’
Beran
15°04’
5:
Štír
21°59’
Býk
21°59’
6:
Střelec
29°06’
Blíženci
29°06’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
7°50’
11
Slun./Luna:
Býk
29°54’
11


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »