Jane Withers wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jane Withers

Pohlaví:
Žena
Narození:
12.4. 1926 - 23:07h
Místo:
Atlanta Junction
Země:
Věk:
93 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Jane Withers - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
12.4.1926 - 23:07  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.4.1926 - 04:07  
US, Atlanta Junction:
33°45' s.š., 84°23' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jane Withers 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jane Withers
datum narození 12.4.1926
(herečka, instagram)

Jane Withers - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Marsha Hunt's Sweet Adversity
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1940
(2007) - Gene Autry: White Hat, Silver Screen
(2002) - Zvoník u Matky Boží II
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(1999) - Mickey Mouse Works (TV seriál)
(1998) - Memories of 'Giant'
(1997) - 20th Century-Fox: The First 50 Years
(1996) - Zvoník u Matky Boží
(1993) - Shirley - Americký miláček
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1975) - All Together Now
(1965) - The Dean Martin Show
(1964) - The Munsters (TV seriál)
(1963) - Captain Newman, M.D.
(1962) - The Match Game
(1962) - Girl Talk
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1961) - The Right Approach
(1960) - The Aquanauts (TV seriál)
(1960) - Pete and Gladys (TV seriál)
(1959) - Peck's Bad Girl (TV seriál)
(1958) - The Heart Is a Rebel
(1957) - Bachelor Father (TV seriál)
(1956) - Gigant
(1954) - Summer Playhouse (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1948) - The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
(1947) - Danger Street
(1946) - Affairs of Geraldine
(1945) - Screen Snapshots Series 25, No. 3: Fashions and Rodeo
(1944) - My Best Gal
(1944) - Faces in the Fog
(1943) - Severní hvězda
(1942) - Young America
(1942) - The Mad Martindales
(1942) - Johnny Doughboy
(1941) - Meet the Stars #6: Stars at Play
(1941) - Hedda Hopper's Hollywood No. 2
(1941) - A Very Young Lady
(1941) - Small Town Deb
(1941) - Her First Beau
(1941) - Golden Hoofs
(1940) - Meet the Stars #1: Chinese Garden Festival
(1940) - Youth Will Be Served
(1940) - Shooting High
(1940) - High School
(1940) - Girl from Avenue A
(1939) - Pack Up Your Troubles
(1939) - Chicken Wagon Family
(1939) - Boy Friend
(1939) - The Arizona Wildcat
(1938) - Rascals
(1938) - Keep Smiling
(1938) - Always in Trouble
(1937) - 45 Fathers
(1937) - Wild and Woolly
(1937) - Checkers
(1937) - The Holy Terror
(1937) - Angel's Holiday
(1936) - 20th Century Fox Promotional Film
(1936) - Pepper
(1936) - Little Miss Nobody
(1936) - Gentle Julia
(1936) - Can This Be Dixie?
(1935) - This Is the Life
(1935) - The Farmer Takes a Wife
(1935) - Redheads on Parade
(1935) - Paddy O'Day
(1935) - The Good Fairy
(1935) - Ginger
(1934) - Zářící oči
(1934) - Tailspin Tommy
(1934) - It's a Gift
(1934) - Imitation of Life
(1933) - Zoo in Budapest
(1933) - Mary Stevens, M.D.
(1932) - Handle with Care
Jane Withers - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.4.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jane Withers 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jane Withers - herečka

se narodila 12.4.1926 ve městě Atlanta Junction, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jane Withers

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Jane Withers
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
22°28’
4
 
LunaLuna:
Býk
0°57’
5
 
MerkurMerkur:
Beran
2°35’
4
R
VenušeVenuše:
Ryby
6°20’
3
 
MarsMars:
Vodnář
15°09’
2
 
JupiterJupiter:
Vodnář
21°14’
2
 
SaturnSaturn:
Štír
24°55’
12
R
UranUran:
Ryby
26°56’
3
 
NeptunNeptun:
Lev
22°06’
8
R
PlutoPluto:
Rak
12°38’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
20°53’
8
R
Černá LunaLilith:
Lev
23°32’
9
 
CheirónCheirón:
Beran
27°32’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
4°53’
12
Domy:
Střelec
13°22’
Blíženci
13°22’
2:
Kozoroh
15°54’
8:
Rak
15°54’
3:
Vodnář
22°23’
9:
Lev
22°23’
Ryby
27°46’
Panna
27°46’
5:
Beran
27°32’
Váhy
27°32’
6:
Býk
21°53’
Štír
21°53’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
5°34’
11
Slun./Luna:
Beran
26°43’
4


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »