Janet Gaynor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Janet Gaynor
(Laura Augusta Gainor)

Pohlaví:
Žena
Narození:
6.10. 1906 - 04:00h
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 77 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
14.9.1984 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herečka

Janet Gaynor - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
6.10.1906 - 04:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.10.1906 - 09:00  
US, Filadelfie:
39°57' s.š., 75°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Janet Gaynor 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Janet Gaynor
datum narození 6.10.1906
(herečka, instagram)

Janet Gaynor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1980) - Hollywood (TV seriál)
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1969) - Hollywood: The Selznick Years
(1965) - Hollywood My Home Town
(1957) - Bernardine
(1941) - Meet the Stars #2: Baby Stars
(1939) - Land of Liberty
(1938) - Three Loves Has Nancy
(1938) - Láska a mládí
(1937) - Screen Snapshots Series 17, No. 1
(1937) - Zrodila se hvězda
(1936) - 20th Century Fox Promotional Film
(1936) - Ladies in Love
(1936) - Děvče z malého města
(1935) - The Farmer Takes a Wife
(1935) - One More Spring
(1934) - Servants' Entrance
(1934) - Change of Heart
(1934) - La Ciudad de cartón
(1934) - Carolina
(1933) - State Fair
(1933) - Paddy the Next Best Thing
(1933) - Adorable
(1932) - The First Year
(1932) - Tess of the Storm Country
(1931) - The Man Who Came Back
(1931) - Táta Dlouhán
(1931) - Merely Mary Ann
(1931) - Delicious
(1930) - Karneval umělců
(1930) - High Society Blues
(1929) - Sunnyside Up
(1929) - Lucky Star
(1929) - Christina
(1929) - Happy Days
(1928) - Čtyři ďáblové
(1928) - Anděl ulice
(1927) - Východ slunce
(1927) - V sedmém nebi
(1927) - Two Girls Wanted
(1927) - The Horse Trader
(1926) - WAMPAS Baby Stars of 1926
(1926) - Ukradená farma
(1926) - The Return of Peter Grimm
(1926) - The Midnight Kiss
(1926) - Skinner's Dress Suit
(1926) - Ridin' for Love
(1926) - A Punch in the Nose
(1926) - Pep of the Lady J
(1926) - Osudná překážka
(1926) - Oh What a Nurse!
(1926) - Muž v sedle
(1926) - Modrý orel
(1926) - Martin of the Mounted
(1926) - Lazy Lightning
(1926) - The Johnstown Flood
(1926) - Forty-five Minutes from Hollywood
(1926) - The Fire Barrier
(1926) - Fade Away Foster
(1926) - Don't Shoot
(1926) - The Beautiful Cheat
(1925) - The Teaser
(1925) - The Burning Trail
(1925) - The Plastic Age
(1925) - The Haunted Honeymoon
(1925) - Dangerous Innocence
(1925) - Crook Buster
(1924) - Young Ideas
(1924) - Cupid's Rustler
(1924) - All Wet
Janet Gaynor - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.10.1906 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Janet Gaynor 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Janet Gaynor - herečka

se narodila 6.10.1906 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Janet Gaynor

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Janet Gaynor
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
12°11’
1
 
LunaLuna:
Býk
25°35’
9
 
MerkurMerkur:
Váhy
21°02’
2
 
VenušeVenuše:
Štír
27°29’
3
 
MarsMars:
Panna
15°03’
12
 
JupiterJupiter:
Rak
10°09’
10
 
SaturnSaturn:
Ryby
9°26’
6
R
UranUran:
Kozoroh
4°42’
4
 
NeptunNeptun:
Rak
12°37’
10
 
PlutoPluto:
Blíženci
23°44’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°23’
11
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
9°34’
9
 
CheirónCheirón:
Vodnář
7°31’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
3°47’
5
Domy:
Panna
17°10’
Ryby
17°10’
2:
Váhy
12°13’
8:
Beran
12°13’
3:
Štír
11°56’
9:
Býk
11°56’
Střelec
15°12’
Blíženci
15°12’
5:
Kozoroh
19°00’
Rak
19°00’
6:
Vodnář
20°03’
Lev
20°03’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
1°11’
11
Slun./Luna:
Lev
3°53’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »