Janet Jackson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Janet Jackson
(Janet Damita Jo Jackson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
16.5. 1966 - 19:00h
Místo:
Gary, Indiana
Země:
Věk:
51 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, skladatelka, tanečnice

Janet Jackson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Astrodienst (C)
Datum narození a čas (místní čas):
16.5.1966 - 19:00  (CDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.5.1966 - 00:00  
US, Gary:
41°36' s.š., 87°21' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Janet Jackson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Janet Jackson
datum narození 16.5.1966
(herečka, zpěvačka, skladatelka, tanečnice, instagram)

Janet Jackson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall
(2015) - BET Awards 2015
(2014) - Mobilize
(2011) - The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America
(2010) - Why Did I Get Married Too?
(2010) - For Colored Girls
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - BET Awards 2009
(2009) - Michael Jackson: Pohřeb (koncert)
(2009) - Michael Jackson: Pod rouškou
(2007) - Marc Jacobs & Louis Vuitton
(2007) - Proč jsem se jen ženil
(2005) - The Work of Director Mark Romanek (hudební videoklip)
(2004) - The X Factor
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - 50 Sexiest Video Moments
(2002) - MTV Icon: Aerosmith
(2002) - Grammy Awards 2002
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - American Idol
(2002) - American Bandstand's 50th Anniversary Celebration
(2002) - Tha Westside
(2002) - Janet Jackson: Live in Hawaii (koncert)
(2001) - MTV Icon: Janet Jackson
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2000) - 2000 MTV Movie Awards
(2000) - Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
(2000) - Janet Jackson: Doesn't Really Matter
(1998) - CD:UK
(1998) - Janet: The Velvet Rope
(1998) - Janet Jackson: The Velvet Rope Tour - Live in Concert (koncert)
(1998) - Hollywood Aids
(1997) - Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II (hudební videoklip)
(1997) - Smash Hits Poll Winners Party 1997
(1996) - Janet Jackson: Design of a Decade 1986/1996 (hudební videoklip)
(1995) - Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory (hudební videoklip)
(1995) - Michael & Janet Jackson: Scream - HIStory in the Making
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - The Jackson Family Honors
(1993) - TLC: Get It Up (hudební videoklip)
(1993) - Dangerous: The Short Films (hudební videoklip)
(1993) - MTV Video Music Awards 1993
(1993) - Poetic Justice
(1992) - Punkt 12 - Das RTL-Mittagsjournal
(1992) - Malcolm X
(1990) - Janet Jackson: The Rhythm Nation Compilation
(1989) - Rhythm Nation 1814 (hudební videoklip)
(1985) - Larry King Live
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1982) - Fame (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1979) - A New Kind of Family (TV seriál)
(1978) - Diff'rent Strokes (TV seriál)
(1976) - The Jacksons
(1974) - Good Times (TV seriál)
(1964) - Top of the Pops
Janet Jackson - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.5.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Janet Jackson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Janet Jackson - herečka, zpěvačka, skladatelka, tanečnice

se narodila 16.5.1966 ve městě Gary, Indiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Janet Jackson

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Janet Jackson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
25°38’
7
 
LunaLuna:
Beran
15°35’
5
 
MerkurMerkur:
Býk
13°47’
6
 
VenušeVenuše:
Beran
13°10’
5
 
MarsMars:
Býk
21°26’
7
 
JupiterJupiter:
Rak
2°14’
8
 
SaturnSaturn:
Ryby
27°14’
5
 
UranUran:
Panna
15°30’
10
R
NeptunNeptun:
Štír
20°40’
1
R
PlutoPluto:
Panna
15°50’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°26’
7
R
Černá LunaLilith:
Ryby
5°04’
4
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°25’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
4°22’
11
Domy:
Štír
14°26’
Býk
14°26’
2:
Střelec
13°53’
8:
Blíženci
13°53’
3:
Kozoroh
18°17’
9:
Rak
18°17’
Vodnář
24°36’
Lev
24°36’
5:
Ryby
27°00’
Panna
27°00’
6:
Beran
23°13’
Váhy
23°13’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
4°31’
11
Slun./Luna:
Býk
5°37’
6


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »