Janet Leigh wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Janet Leigh
(Jeanette Helen Morrison)

Pohlaví:
Žena
Narození:
6.7. 1927 - 14:15h
Místo:
Merced Falls, Kalifornie
Země:
Věk:
† 77 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
3.10.2004 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka

Janet Leigh - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
6.7.1927 - 14:15  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.7.1927 - 22:15  
US, Merced Falls:
37°18' s.š., 120°29' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Janet Leigh 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Janet Leigh
datum narození 6.7.1927
(herečka, instagram)

Janet Leigh - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - True Fear: The Making of Psycho
(2011) - Cesta ke slávě Tonyho Curtise
(2010) - Rock Hudson: Dark and Handsome Stranger
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - Zdvojení
(2009) - Single Man
(2007) - A Life in Words and Music
(2006) - Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - Sinatra: Temná hvězda
(2005) - Jak umění utvářelo svět (TV seriál)
(2005) - Bad Girls from Valley High
(2004) - Scream Queens: The E! True Hollywood Story
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Biography: Elizabeth Taylor
(2002) - Tales from the Mist: Inside 'The Fog'
(2002) - Liza Minnelli: The E! True Hollywood Story
(2002) - Intimate Portrait: Elizabeth Taylor
(2000) - Howard Hughes: His Women and His Movies
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - The Rat Pack (TV seriál)
(1999) - Hitchcock: Shadow of a Genius
(1999) - Hitch
(1999) - The Best of Film Noir
(1998) - Unmasking the Horror
(1998) - Frank Sinatra: The E! True Hollywood Story
(1998) - Dean Martin: The E! True Hollywood Story
(1998) - Celebrity Profile: Jamie Lee Curtis
(1998) - Ve stínu mé sestry
(1998) - Halloween: H20
(1997) - Mary Pickford: A Life on Film
(1997) - The Making of 'Psycho'
(1997) - A-Z of Horror (TV seriál)
(1996) - Scene by Scene
(1995) - Vampira
(1995) - Inside the Dream Factory
(1994) - The Story of Lassie
(1993) - Das Ei
(1990) - The Horror Hall of Fame
(1988) - The American Film Institute Salute to Jack Lemmon
(1987) - Hollywood The Golden Years: The RKO Story (TV seriál)
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - The Fantasy Film Worlds of George Pal
(1985) - Hitchcock: il brividio del genio
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1982) - Night of 100 Stars
(1980) - Mlha
(1979) - The American Film Institute Salute to Alfred Hitchcock
(1979) - The Horror Show
(1979) - Mirror, Mirror
(1979) - Boardwalk
(1977) - Circus of the Stars
(1977) - An All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1977) - Telethon
(1977) - Murder at the World Series
(1975) - The American Film Institute Salute to Orson Welles
(1975) - Columbo: Zapomenutá dáma
(1974) - Celebrity Tennis
(1973) - Murdock's Gang
(1973) - Love Story (TV seriál)
(1972) - One Is a Lonely Number
(1972) - Noc králíků
(1971) - Deadly Dream
(1970) - The House on Greenapple Road
(1969) - The Monk
(1969) - Honeymoon with a Stranger
(1969) - Hello Down There
(1967) - Ad ogni costo
(1966) - Three on a Couch
(1966) - The Spy in the Green Hat
(1966) - Harper
(1966) - An American Dream
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1963) - Wives and Lovers
(1963) - Bye Bye Birdie
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - Mandžuský kandidát
(1961) - Password
(1960) - Special Gala to Support Kennedy Campaign
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1960) - Menschen, Hoffnungen, Medaillen
(1960) - Who Was That Lady?
(1960) - Psycho
(1960) - Pepe
(1958) - Vikingové
(1958) - The Perfect Furlough
(1958) - Dotek zla
(1957) - Jet Pilot
(1956) - Safari
(1955) - Pete Kelly's Blues
(1955) - Camera Three (TV seriál)
(1954) - A Star Is Born World Premiere
(1954) - Rogue Cop
(1954) - Princ Valiant
(1954) - Living It Up
(1954) - The Black Shield of Falworth
(1953) - Walking My Baby Back Home
(1953) - Odhalená stopa
(1953) - Houdini
(1953) - Confidentially Connie
(1952) - Scaramouche
(1952) - Just This Once
(1952) - Fearless Fagan
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Two Tickets to Broadway
(1951) - Strictly Dishonorable
(1951) - It's a Big Country
(1951) - Angels in the Outfield
(1949) - The Red Danube
(1949) - The Doctor and the Girl
(1949) - That Forsyte Woman
(1949) - Little Women
(1949) - How to Smuggle a Hernia Across the Border
(1949) - Holiday Affair
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Some of the Best
(1948) - Words and Music
(1948) - Lassie: Rodné stráně
(1948) - Act of Violence
(1947) - The Romance of Rosy Ridge
(1947) - If Winter Comes
Janet Leigh - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1958) Jamie Lee Curtis - dcera
(*1925) Tony Curtis - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1925) Arthur Loew Jr.
(*1927) Bob Fosse (fáma)
(*1925) Johnny Stompanato (fáma)
(*1923) Peter Lawford (fáma)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.7.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Janet Leigh 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Janet Leigh - herečka

se narodila 6.7.1927 ve městě Merced Falls, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Janet Leigh

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Janet Leigh
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
13°49’
9
 
LunaLuna:
Váhy
12°37’
11
 
MerkurMerkur:
Lev
2°12’
9
 
VenušeVenuše:
Lev
29°12’
10
 
MarsMars:
Lev
18°35’
10
 
JupiterJupiter:
Beran
3°01’
5
 
SaturnSaturn:
Střelec
1°43’
1
R
UranUran:
Beran
3°24’
5
 
NeptunNeptun:
Lev
25°10’
10
 
PlutoPluto:
Rak
15°24’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
27°04’
8
R
Černá LunaLilith:
Váhy
13°49’
11
 
CheirónCheirón:
Býk
5°33’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
7°09’
3
Domy:
Štír
8°20’
Býk
8°20’
2:
Střelec
7°18’
8:
Blíženci
7°18’
3:
Kozoroh
9°58’
9:
Rak
9°58’
Vodnář
14°41’
Lev
14°41’
5:
Ryby
17°25’
Panna
17°25’
6:
Beran
15°17’
Váhy
15°17’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
26°31’
11
Slun./Luna:
Lev
28°13’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »