Janet Waldo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Janet Waldo

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Yakima
Země:
Povolání:
herečka

Janet Waldo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.2.1924 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Janet Waldo 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Janet Waldo
datum narození 4.2.1924
(herečka, instagram)

Janet Waldo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1993) - I Yabba-Dabba Do!
(1993) - Hollyrock-a-Bye Baby
(1993) - Byl jednou jeden les
(1992) - Gulliverovy cesty (TV seriál)
(1990) - Jetsonovi
(1989) - Dinosaurek Dink (TV seriál)
(1988) - Rockin with Judy Jetson
(1987) - Jak Tryskáčovi potkali Flintstoneovy
(1987) - Alice a čarovné zrcadlo
(1985) - Yogi's Treasure Hunt (TV seriál)
(1985) - The Jetsons Christmas Carol
(1983) - The All-New Scooby-Doo and Scrappy-Doo Show (TV seriál)
(1982) - Vánoční dovádění Médi Bédi
(1982) - Heidina píseň
(1981) - Šmoulové (TV seriál)
(1981) - Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál)
(1980) - Thundarr the Barbarian (TV seriál)
(1980) - Méďa Béďa: První vánoce
(1979) - Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
(1979) - The New Fred and Barney Show (TV seriál)
(1979) - Gulliver's Travels
(1978) - Battle of the Planets (TV seriál)
(1978) - The Adventures of the Little Prince (TV seriál)
(1977) - C B Bears (TV seriál)
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - Scooby-Doo (TV seriál)
(1976) - Clue Club (TV seriál)
(1975) - The Tiny Tree
(1975) - The New Tom & Jerry Show (TV seriál)
(1974) - These Are the Days (TV seriál)
(1974) - Hong Kong Phooey (TV seriál)
(1973) - The Addams Family (TV seriál)
(1972) - The Roman Holidays (TV seriál)
(1972) - Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
(1972) - Josie and the Pussycats in Outer Space (TV seriál)
(1972) - The Amazing Chan and the Chan Clan (TV seriál)
(1972) - The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
(1971) - Help! It's the Hair Bear Bunch (TV seriál)
(1970) - Josie and the Pussycats (TV seriál)
(1969) - Dobrodružství Penelopy Pitstopové (TV seriál)
(1969) - Cattanooga Cats (TV seriál)
(1968) - Wacky Races (TV seriál)
(1967) - The Superman/Aquaman Hour of Adventure (TV seriál)
(1967) - Shazzan! (TV seriál)
(1967) - Jack a fazolový stonek
(1967) - The Fantastic Four (TV seriál)
(1967) - The Atom Ant/Secret Squirrel Show (TV seriál)
(1966) - What's a Nice Kid Like You Doing in a Place Like This?
(1966) - The Space Kidettes (TV seriál)
(1966) - The New Adventures of Superman (TV seriál)
(1966) - Laurel a Hardy (TV seriál)
(1966) - Člověk zvaný Flintstone
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - The Secret Squirrel Show (TV seriál)
(1965) - Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
(1965) - The Atom Ant Show (TV seriál)
(1965) - Agent Smart (TV seriál)
(1964) - Valentine's Day (TV seriál)
(1964) - Jonny Quest (TV seriál)
(1964) - Bear Knuckles
(1964) - Bear Hug
(1963) - Petticoat Junction (TV seriál)
(1963) - Habit Rabbit
(1962) - The Lucy Show (TV seriál)
(1962) - The Jetsons (TV seriál)
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1960) - Flintstoneovi (TV seriál)
(1958) - Chůva
(1956) - Busy Buddies
(1952) - The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
(1951) - I Love Lucy (TV seriál)
(1942) - Land of the Open Range
(1941) - Tak končí naše noc
(1941) - Silver Stallion
(1941) - The Bandit Trail
(1940) - Valčík na rozloučenou
(1940) - Those Were the Days!
(1940) - The Way of All Flesh
(1940) - The Farmer's Daughter
(1940) - Sirotek Glorie
(1940) - Rhythm on the River
(1940) - Parole Fixer
(1940) - One Man's Law
(1940) - Adventure in Diamonds
(1939) - Zaza
(1939) - What a Life
(1939) - Unmarried
(1939) - Undercover Doctor
(1939) - The Star Maker
(1939) - The Gracie Allen Murder Case
(1939) - Persons in Hiding
(1939) - Paris Honeymoon
(1939) - Our Neighbors - The Carters
(1939) - I'm from Missouri
(1939) - Honeymoon in Bali
(1939) - Grand Jury Secrets
(1939) - Disbarred
(1939) - Cafe Society
(1939) - All Women Have Secrets
(1938) - Tom Sawyer, Detective
(1938) - The Arkansas Traveler
(1938) - Sing You Sinners
(1938) - Hunted Men
(1938) - Cocoanut Grove

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.2.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Janet Waldo 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Janet Waldo - herečka

se narodila 4.2.1924 ve městě Yakima, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Janet Waldo

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Janet Waldo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
14°24’
 
LunaLuna:
Vodnář
7°08’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°57’
 
VenušeVenuše:
Ryby
19°29’
 
MarsMars:
Střelec
10°04’
 
JupiterJupiter:
Střelec
14°31’
 
SaturnSaturn:
Štír
2°17’
 
UranUran:
Ryby
15°41’
 
NeptunNeptun:
Lev
19°08’
R
PlutoPluto:
Rak
10°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
3°11’
R
Černá LunaLilith:
Býk
24°38’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°09’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »