Janis Paige wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Janis Paige
(Donna Mae Tjaden)

Pohlaví:
Žena
Narození:
16.9. 1922 - 09:05h
Místo:
Tacoma Junction
Země:
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Janis Paige - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Shaw, Victoria (A)
Datum narození a čas (místní čas):
16.9.1922 - 09:05  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.9.1922 - 17:05  
US, Tacoma Junction:
47°15' s.š., 122°26' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Janis Paige 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Janis Paige
datum narození 16.9.1922
(herečka, instagram)

Janis Paige - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1970
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1995) - Legend (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - Natural Causes
(1992) - Room for Two (TV seriál)
(1990) - Stíny nad LA (TV seriál)
(1988) - Nulová šance (TV seriál)
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1985) - Rockhopper
(1984) - Super Password
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1984) - No Man's Land
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1983) - Trauma Center (TV seriál)
(1983) - Ta druhá
(1983) - Gun Shy (TV seriál)
(1983) - Baby Makes Five (TV seriál)
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1982) - Capitol (TV seriál)
(1981) - Flamingo Road (TV seriál)
(1981) - Bret Maverick (TV seriál)
(1980) - Valentine Magic on Love Island
(1980) - Too Close for Comfort (TV seriál)
(1980) - Angel on My Shoulder
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Lanigan's Rabbi (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - Eight Is Enough (TV seriál)
(1977) - The Betty White Show (TV seriál)
(1976) - The Nancy Walker Show (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - All's Fair (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)
(1975) - The Turning Point of Jim Malloy
(1975) - Návrat Joe Forrestera
(1975) - Joe Forrester (TV seriál)
(1975) - Doc (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Happy Days (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1972) - Columbo: Vražda podle plánu
(1972) - Banacek (TV seriál)
(1971) - Sarge (TV seriál)
(1971) - All in the Family (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1969) - Roberta
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - Vítejte do Zlých časů
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1966) - Dream Girl of '67
(1965) - The Hollywood Squares
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
(1963) - Follow the Boys
(1963) - The Caretakers
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - 87th Precinct (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - Bachelor in Paradise
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - The Secret World of Eddie Hodges
(1960) - Prosím, nejezte sedmikrásky
(1960) - Hooray for Love
(1959) - The Chevy Show
(1959) - The Bell Telephone Hour
(1958) - The Garry Moore Show
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - The Ann Sothern Show (TV seriál)
(1957) - The Big Record
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Hedvábné punčochy
(1956) - To Tell the Truth
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1955) - It's Always Jan (TV seriál)
(1954) - The George Gobel Show
(1953) - ABC Album (TV seriál)
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - I've Got a Secret
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Two Gals and a Guy
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Mr. Universe
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - This Side of the Law
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - Versatile Varieties
(1949) - Cavalcade of Stars
(1949) - The Younger Brothers
(1949) - The House Across the Street
(1949) - La strada buia
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Perry Como Show
(1948) - Winter Meeting
(1948) - Wallflower
(1948) - Romance on the High Seas
(1948) - One Sunday Afternoon
(1948) - Always Together
(1947) - So You Want to Be in Pictures
(1947) - Love and Learn
(1947) - Cheyenne
(1946) - Two Guys from Milwaukee
(1946) - The Time, the Place and the Girl
(1946) - Of Human Bondage
(1946) - Her Kind of Man
(1944) - I Won't Play
(1944) - Hollywood Canteen
(1944) - Bathing Beauty
Janis Paige - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.9.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Janis Paige 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Janis Paige - herečka

se narodila 16.9.1922 ve městě Tacoma Junction, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Janis Paige

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Janis Paige
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
23°01’
11
 
LunaLuna:
Rak
21°23’
9
 
MerkurMerkur:
Váhy
19°05’
12
 
VenušeVenuše:
Štír
9°21’
1
 
MarsMars:
Kozoroh
1°45’
3
 
JupiterJupiter:
Váhy
21°27’
12
 
SaturnSaturn:
Váhy
8°28’
12
 
UranUran:
Ryby
11°09’
5
R
NeptunNeptun:
Lev
17°03’
10
 
PlutoPluto:
Rak
11°05’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°58’
11
R
Černá LunaLilith:
Ryby
28°20’
5
 
CheirónCheirón:
Beran
16°11’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
26°56’
10
Domy:
Váhy
28°35’
Beran
28°35’
2:
Štír
26°09’
8:
Býk
26°09’
3:
Střelec
29°24’
9:
Blíženci
29°24’
Vodnář
6°17’
Lev
6°17’
5:
Ryby
9°59’
Panna
9°59’
6:
Beran
7°12’
Váhy
7°12’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
17°26’
11
Slun./Luna:
Lev
22°12’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »