Janusz Gajos wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Janusz Gajos

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dąbrowa Górnicza
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herec

Janusz Gajos - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.9.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Janusz Gajos 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Janusz Gajos
datum narození 23.9.1939
(herec, instagram)

Janusz Gajos - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Tělo
(2013) - Uzavřená soustava
(2011) - Wygrany
(2011) - Bez tajemnic (TV seriál)
(2009) - Menší zlo
(2007) - Ekipa (TV seriál)
(2006) - Jasminum
(2005) - Zakochany anioł
(2005) - Solidarita, solidarita
(2005) - Pitbull (TV seriál)
(2005) - Pitbull
(2002) - Przedwiośnie (TV seriál)
(2002) - Pomsta
(2002) - Chopin: Touha po lásce
(2001) - Tam i z powrotem
(2001) - Předjaří
(2000) - Zólty szalik
(2000) - Weiser
(2000) - To jsem já, zloděj
(2000) - Poslední mise
(1999) - Fuks
(1999) - Egzekutor
(1998) - Ekstradycja 3 (TV seriál)
(1997) - Szczesliwego Nowego Jorku
(1997) - Czas zdrady
(1996) - Poznan 56
(1995) - Lagodna
(1995) - Akwarium
(1994) - Tři barvy: Bílá
(1994) - Smierc jak kromka chleba
(1993) - Szwadron
(1993) - Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza
(1992) - Psi
(1992) - Coupable d'innocence ou Quand la raison dort
(1991) - Panny i wdowy (TV seriál)
(1990) - Útěk z kina "Svoboda"
(1990) - Gdy rozum spi
(1989) - Fotbalový poker
(1989) - Dekalog (TV seriál)
(1988) - Dekalog IV
(1987) - Opowiesci Hollywoodu
(1985) - Hamlet we wsi Glucha Dolna
(1984) - Wedle wyroków twoich...
(1984) - Rok klidného slunce
(1983) - Stan wewnetrzny
(1983) - Nieciekawa historia
(1983) - Big-bang
(1983) - Alternatywy 4 (TV seriál)
(1982) - Výslech
(1982) - Gwiezdny pyl
(1981) - Wahadelko
(1981) - Válka světů - příští století
(1981) - From a Far Country
(1981) - Člověk ze železa
(1980) - Pelnia
(1980) - Kontrakt
(1980) - Dirigent
(1979) - Kartoteka
(1979) - Igraszki z diablem
(1978) - Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz
(1976) - Mgla
(1976) - Karino (TV seriál)
(1971) - Kocie slady
(1967) - Zwariowana noc
(1966) - Szyfry
(1966) - Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
(1966) - Bariéra

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Olše

Olše

Keltský horoskop
Škoda, že lidé zrozených pod vládou Olše jsou tolik vzácní. Kdyby jich bylo na světě víc, určitě by bylo lépe. Lidé Olše jsou totiž výjimečně vyrovnaní, klidní a laskaví. Kam přijdou, všude roznášejí mír a klid, umějí se dokonale ovládat a životem dokážou projít snad bez jediného zvýšení hlasu. Mají ohromnou trpělivost a považují za zcela samozřejmé druhým pomáhat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.9.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Janusz Gajos 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Janusz Gajos - herec

se narodil 23.9.1939 ve městě Dąbrowa Górnicza
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Janusz Gajos

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Janusz Gajos
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
29°33’
 
LunaLuna:
Vodnář
3°46’
 
MerkurMerkur:
Váhy
0°18’
 
VenušeVenuše:
Váhy
4°18’
 
MarsMars:
Kozoroh
29°48’
 
JupiterJupiter:
Beran
4°20’
R
SaturnSaturn:
Beran
29°55’
R
UranUran:
Býk
21°41’
R
NeptunNeptun:
Panna
23°18’
 
PlutoPluto:
Lev
2°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
0°49’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
0°54’
 
CheirónCheirón:
Rak
18°58’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »