Jared Leto wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jared Leto
(Jared Joseph Bryant)

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.12. 1971 - 00:00h
Místo:
Bossier City, Louisiana
Země:
Věk:
45 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér, zpěvák, skladatel, kytarista

Jared Leto - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Bordoni (A)
Datum narození a čas (místní čas):
26.12.1971 - 00:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.12.1971 - 06:00  
US, Bossier City:
32°31' s.š., 93°44' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jared Leto 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jared Leto
datum narození 26.12.1971
(herec, režisér, zpěvák, skladatel, kytarista, instagram)

Jared Leto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Outsider
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Sebevražedný oddíl
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards
(2015) - 2015 American Music Awards
(2015) - The 21st Annual Screen Actors Guild Awards
(2015) - Jeremy Scott: The People's Designer
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - 2014 MTV EMA
(2014) - The 2014 Film Independent Spirit Awards
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - Bystander Revolution (TV seriál)
(2013) - 30 Seconds To Mars: Up in the Air (hudební videoklip)
(2013) - 30 Seconds to Mars: Do or Die (hudební videoklip)
(2013) - 30 Seconds to Mars: City of Angels (hudební videoklip)
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - CIRCUS HALLIGALLI
(2013) - Klub poslední naděje
(2012) - Evening Urgant
(2012) - Artifact
(2011) - MTV Video Music Awards 2011
(2011) - Unplugged: 30 Seconds to Mars (koncert)
(2010) - 30 Seconds to Mars: This Is War (hudební videoklip)
(2010) - 30 Seconds to Mars: Hurricane (hudební videoklip)
(2010) - 30 Seconds to Mars: Closer to the Edge (hudební videoklip)
(2009) - 30 Seconds to Mars: Kings and Queens (hudební videoklip)
(2009) - Alan Carr: Chatty Man
(2009) - Pan Nikdo
(2008) - MTV Europe Music Awards 2008
(2008) - Hotel Gramercy Park
(2007) - 30 Seconds to Mars: A Beautiful Lie (hudební videoklip)
(2007) - Marc Jacobs & Louis Vuitton
(2007) - Zavraždění Johna Lennona
(2006) - 30 Seconds to Mars: The Kill (hudební videoklip)
(2006) - 30 Seconds to Mars: From Yesterday (hudební videoklip)
(2006) - 30 Seconds To Mars - Edge of the Earth (hudební videoklip)
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2006) - Zabijáci osamělých srdcí
(2005) - 30 Seconds to Mars: Attack (hudební videoklip)
(2005) - The Standard
(2005) - Obchodník se smrtí
(2004) - Alexander Veliký
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Hollywood High
(2003) - Sol Goode
(2002) - 30 Seconds to Mars: Capricorn (hudební videoklip)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Úkryt
(2002) - Highway
(2000) - Sunset Strip
(2000) - Requiem za sen
(2000) - Americké psycho
(1999) - Narušení
(1999) - Klub rváčů
(1999) - Černá a bílá
(1998) - Tenká červená linie
(1998) - Temná legenda
(1998) - Basil
(1997) - Zázračný běžec
(1997) - Past
(1996) - Poslední ze slavných králů
(1995) - In a New Light: Sex Unplugged
(1995) - Co si ušít do výbavy
(1994) - Tak tohle je můj život (TV seriál)
(1994) - Cool and the Crazy
Jared Leto - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.12.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jared Leto 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jared Leto - herec, režisér, zpěvák, skladatel, kytarista

se narodil 26.12.1971 ve městě Bossier City, Louisiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jared Leto

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Jared Leto
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
3°48’
4
 
LunaLuna:
Beran
19°24’
7
 
MerkurMerkur:
Střelec
12°48’
3
 
VenušeVenuše:
Vodnář
3°41’
5
 
MarsMars:
Ryby
29°40’
6
 
JupiterJupiter:
Střelec
21°04’
3
 
SaturnSaturn:
Blíženci
0°45’
9
R
UranUran:
Váhy
17°57’
1
 
NeptunNeptun:
Střelec
3°54’
3
 
PlutoPluto:
Váhy
2°01’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
6°56’
5
R
Černá LunaLilith:
Váhy
23°16’
1
 
CheirónCheirón:
Beran
9°21’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
14°42’
9
Domy:
Váhy
0°18’
Beran
0°18’
2:
Váhy
27°44’
8:
Beran
27°44’
3:
Štír
28°11’
9:
Býk
28°11’
Kozoroh
0°19’
Rak
0°19’
5:
Vodnář
2°27’
Lev
2°27’
6:
Ryby
2°53’
Panna
2°53’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
15°18’
11
Slun./Luna:
Vodnář
26°36’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »