Jaromil Jireš wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jaromil Jireš

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bratislava
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista, kameraman, herec

Jaromil Jireš - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
10.12.1935 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jaromil Jireš 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jaromil Jireš
datum narození 10.12.1935
(režisér, scénárista, kameraman, herec, instagram)

Jaromil Jireš - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Inventura Febia: Miloš Kopecký a Stella Zázvorková
(2011) - Inventura Febia - Emigranti J. Škvorecký a Z. Bakala
(2000) - Mosty nadějí
(2000) - Dvojrole
(1997) - Deset století architektury (TV seriál)
(1995) - GENUS
(1995) - Život herce Miloše Kopeckého podle Jaromila Jireše
(1995) - Lapidárium (TV seriál)
(1994) - Učitel tance
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Deník z New Yorku
(1992) - Rekviem za ty, kteří přežili
(1992) - Helimadoe
(1992) - A jsou li tu andělé?
(1991) - Beschreibung eines Kampfes
(1991) - Labyrint
(1990) - Návrat neztraceného syna
(1990) - Antonín Dvořák
(1989) - Rakovina vůle
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1987) - Po zarostlém chodníčku
(1987) - O Háderunovi a víle Elóře
(1986) - Lev s bílou hřívou
(1985) - Milos Forman - Das Kuckucksei
(1985) - Věčný Faust
(1984) - Prodloužený čas
(1983) - Obrazy z dějin české hudby (TV seriál)
(1983) - Katapult
(1982) - Kouzelná Praha Rudolfa II.
(1982) - O labuti
(1982) - Neúplné zatmění
(1981) - Opera ve vinici
(1980) - Svět Alfonse Muchy
(1980) - Bohuslav Martinů
(1980) - Útěky domů
(1979) - Zápisník zmizelého
(1979) - Causa Králík
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1976) - Ostrov stříbrných volavek
(1974) - Il Divino Boemo
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Královský gambit
(1973) - Leoš Janáček
(1973) - Kasař
(1972) - ...a pozdravuji vlaštovky
(1970) - Valerie a týden divů
(1969) - Tribunál
(1969) - Dědáček
(1969) - Cesta do Prahy Vincence Moštka a Šimona Pešla z Vlčnova l. p. 1969
(1968) - Žert
(1968) - Don Juan 68
(1967) - Hra na krále
(1966) - Občan K. H. Borovský
(1966) - Srub
(1965) - Perličky na dně
(1963) - Křik
(1963) - Hlídač dynamitu
(1962) - Don Špagát
(1960) - Sál ztracených kroků
(1960) - Stopy
(1959) - Strejda
(1958) - Horečka

Jaromil Jireš - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.12.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jaromil Jireš 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jaromil Jireš - režisér, scénárista, kameraman, herec

se narodil 10.12.1935 ve městě Bratislava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jaromil Jireš

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Jaromil Jireš
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
17°30’
 
LunaLuna:
Blíženci
22°09’
 
MerkurMerkur:
Střelec
17°36’
 
VenušeVenuše:
Štír
2°06’
 
MarsMars:
Vodnář
2°34’
 
JupiterJupiter:
Střelec
6°58’
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°25’
 
UranUran:
Býk
1°57’
R
NeptunNeptun:
Panna
16°45’
 
PlutoPluto:
Rak
27°03’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°03’
R
Černá LunaLilith:
Panna
26°40’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
13°21’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »