Jaromír Nosek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jaromír Nosek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1978 (?)
Země:
Věk:
40 let
Povolání:
herec

Jaromír Nosek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1978 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jaromír Nosek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jaromír Nosek
datum narození v roce *1978
(herec, instagram)

Jaromír Nosek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zemřít šťastný
(2016) - Řachanda
(2016) - Roots in Ego
(2016) - Ohnivý kuře (TV seriál)
(2016) - Na vodě (TV seriál)
(2016) - Doktorka Kellerová (TV seriál)
(2015) - Zakázaný ovoce - Zastávka na znamení (hudební videoklip)
(2015) - Joystick
(2015) - Cibulkova zábavná tajenka
(2015) - Cesta kolem světa za 60 dní
(2015) - Reportérka (TV seriál)
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2015) - Lovci a oběti
(2015) - Dítě číslo 44
(2014) - Stopy života - Poslední sbormistr
(2013) - Živě z PALLADIA
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Stín smrtihlava
(2012) - Láska je láska
(2011) - Vrabci v hrsti
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Saxána a Lexikon kouzel
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2009) - Duety... když hvězdy zpívají
(2009) - Film o seriálu: Vyprávěj
(2009) - Film o seriálu Poste restante
(2009) - Ženy mého muže
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu
(2009) - Veni, vidi, vici
(2009) - Smyčka
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Kuličky
(2008) - Bez tváře
(2008) - Bathory
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - ROMing
(2006) - Čétéčko
(2006) - Účastníci zájezdu
(2006) - Poslední vlak
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - Všechnopárty
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Oběti: Hadí tanec
(2005) - Nadměrné maličkosti: Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande
(2005) - Kočičí princezna
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2005) - Černá karta
(2004) - Pre coitum filmu: Post Coitum
(2004) - Román pro ženy
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Post Coitum
(2004) - Milenci a vrazi
(2003) - Městečko
(2002) - Útěk do Budína
(2002) - Udělení milosti se zamítá
(2002) - Sen
(2001) - Rebelové
(1999) - O bojácném Floriánkovi
(1998) - Sama doma
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1993) - Dobré ráno

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jaromír Nosek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jaromír Nosek - herec

se narodil v roce *1978 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jaromír Nosek

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Jaromír Nosek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
12°16’
 
LunaLuna:
Štír
18°45’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
25°10’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
14°44’
 
MarsMars:
Rak
27°36’
R
JupiterJupiter:
Blíženci
26°38’
R
SaturnSaturn:
Lev
28°17’
R
UranUran:
Štír
16°15’
 
NeptunNeptun:
Střelec
17°42’
 
PlutoPluto:
Váhy
16°38’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
8°53’
R
Černá LunaLilith:
Rak
1°39’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°19’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »