Jason Bateman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jason Bateman
(Jason Kent Bateman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.1. 1969 - 17:39h
Místo:
Rye, New York
Země:
Věk:
49 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Jason Bateman - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
14.1.1969 - 17:39  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.1.1969 - 22:39  
US, Rye:
40°59' s.š., 73°41' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jason Bateman 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jason Bateman
datum narození 14.1.1969
(herec, instagram)

Jason Bateman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Felt
(2016) - Zootropolis: Město zvířat
(2016) - Untitled Office Holiday Party Project
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Průlomové objevy (TV seriál)
(2015) - The Muppets (TV seriál)
(2015) - The Family Fang
(2015) - Dárek
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Beyond the Brick: A LEGO Brickumentary
(2014) - Šéfové na zabití 2
(2014) - Láska jako blázen
(2014) - Growing Up Fisher (TV seriál)
(2014) - Co by kdyby
(2013) - The 2013 Film Independent Spirit Awards
(2013) - The Arrested Development Documentary Project
(2013) - Z cizího krev neteče
(2013) - Sprosťárny
(2012) - Mansome
(2012) - Naboř a ujeď
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Disconnect
(2011) - 2011 MTV Movie Awards
(2011) - Teen Choice 2011
(2011) - V cizí kůži
(2011) - Šéfové na zabití
(2011) - Paul
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Conan
(2010) - Záměna
(2009) - Umění lhát
(2009) - Trable v ráji
(2009) - Sit Down, Shut Up (TV seriál)
(2009) - Na odstřel
(2009) - Lítám v tom
(2009) - Extrakt
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - Speechless
(2008) - Tropická bouře
(2008) - Kopačky
(2008) - Hancock
(2007) - Říše hraček
(2007) - Království
(2007) - Juno
(2006) - Sejmi eso
(2006) - Rozchod!
(2006) - Prodám šéfa zn. spěchá
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Starsky & Hutch: A Last Look
(2004) - How2 Make It in Film and Television
(2004) - Vybíjená
(2004) - Starsky & Hutch
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Sol Goode
(2003) - The Jake Effect (TV seriál)
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Comedy Central Canned Ham: The Sweetest Thing
(2002) - The Making of 'The Sweetest Thing'
(2002) - Prostě sexy
(2002) - Není úniku
(2001) - Some of My Best Friends (TV seriál)
(1999) - Falešná láska
(1997) - Chicago Sons (TV seriál)
(1997) - George & Leo (TV seriál)
(1995) - Simon (TV seriál)
(1995) - Hart a Hartová: Tajemství srdce
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Confessions: Two Faces of Evil
(1994) - Black Sheep
(1994) - A co když je to láska
(1992) - Navzdory pravidlům
(1992) - Chuť zabíjet
(1991) - Nezbytná tvrdost
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Pohyblivý terč
(1988) - The Hogan Family (TV seriál)
(1988) - Crossing the Mob
(1987) - Školák vlkodlak 2
(1987) - Bates Motel
(1986) - Valerie (TV seriál)
(1986) - The Thanksgiving Promise
(1986) - Can You Feel Me Dancing?
(1985) - Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
(1985) - Right to Kill?
(1984) - It's Your Move (TV seriál)
(1984) - The Fantastic World of D.C. Collins
(1983) - Just a Little More Love
(1982) - Silver Spoons (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)

Jason Bateman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jason Bateman - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1968) Amanda Anka - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1975) Alexondra Lee

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.1.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jason Bateman 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jason Bateman - herec

se narodil 14.1.1969 ve městě Rye, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jason Bateman

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Jason Bateman
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
24°36’
6
 
LunaLuna:
Střelec
8°46’
5
 
MerkurMerkur:
Vodnář
13°26’
7
 
VenušeVenuše:
Ryby
11°10’
8
 
MarsMars:
Štír
8°59’
4
 
JupiterJupiter:
Váhy
6°00’
3
 
SaturnSaturn:
Beran
19°14’
9
 
UranUran:
Váhy
3°59’
3
R
NeptunNeptun:
Štír
28°09’
4
 
PlutoPluto:
Panna
25°01’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
3°52’
9
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
23°29’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°25’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
21°06’
3
Domy:
Lev
5°16’
Vodnář
5°16’
2:
Lev
25°42’
8:
Vodnář
25°42’
3:
Panna
20°35’
9:
Ryby
20°35’
Váhy
21°56’
Beran
21°56’
5:
Štír
28°36’
Býk
28°36’
6:
Kozoroh
4°33’
Rak
4°33’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
13°36’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
1°41’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, herec, scénárista

Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) spisovatel

Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) herečka

Česká republika Eduard Štorch
(*1878 - 1956) archeolog, pedagog a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »