Jason Kravits wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jason Kravits

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Silver Spring, Maryland
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Jason Kravits - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.5.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jason Kravits 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jason Kravits
datum narození 28.5.1967
(herec, instagram)

Jason Kravits - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Madoff
(2016) - Bling
(2015) - Blindspot (TV seriál)
(2014) - Married (TV seriál)
(2013) - Twenty Million People
(2013) - Casse-tête chinois
(2011) - Správci osudu
(2010) - Vychovávat Hope (TV seriál)
(2010) - V lepší společnosti
(2010) - Nashledanou v září
(2010) - Hezké vstávání
(2010) - Gravity (TV seriál)
(2010) - Edgar Floats
(2009) - True North
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2008) - Polda z Marsu (TV seriál)
(2008) - Co se vlastně stalo
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Bloudící duše
(2005) - Šoféři
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Stepfordské paničky
(2003) - Wanda at Large (TV seriál)
(2003) - Charlie Lawrence (TV seriál)
(2002) - What Leonard Comes Home To
(2002) - Pomoc!!! Já mám rande
(2002) - Do Over (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Wolf Lake (TV seriál)
(2001) - Svět podle Jima (TV seriál)
(2001) - Opoparchant
(2001) - Listopadová romance
(2000) - I've Got a Secret
(2000) - Tanečnice od Modrého leguána
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
(2000) - Ed (TV seriál)
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Modrý blesk
(1999) - Jackie's Back!
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - LateLine (TV seriál)
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Remember WENN (TV seriál)
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1995) - Mort the Traffic Guy: Mort Bags It
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - První liga 2
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1982) - Powerhouse (TV seriál)
(1956) - As the World Turns (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.5.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jason Kravits 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jason Kravits - herec

se narodil 28.5.1967 ve městě Silver Spring, Maryland, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jason Kravits

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Jason Kravits
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
6°28’
 
LunaLuna:
Vodnář
6°41’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
24°35’
 
VenušeVenuše:
Rak
20°14’
 
MarsMars:
Váhy
15°00’
 
JupiterJupiter:
Lev
0°50’
 
SaturnSaturn:
Beran
9°48’
 
UranUran:
Panna
20°16’
 
NeptunNeptun:
Štír
22°36’
R
PlutoPluto:
Panna
17°58’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°30’
R
Černá LunaLilith:
Beran
17°02’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°16’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alfred de Vigny
(*1797 - 1863) romantický spisovatel, básník a dramatik

Francie Eugène Viollet-le-Duc
(*1814 - 1879) architekt, restaurátor, teoretik

Německo Fritz Wunderlich
(*1930 - 1966) operní pěvec, tenor

Spojené státy Spiro Agnew
(*1918 - 1996) prezident

Francie Antoine Laurent de Jussieu
(*1748 - 1836) francouzský botanik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »