Jay-Z wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jay-Z
(Shawn Corey Carter)

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.12. 1969 - 00:10h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
50 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
rapper, hudební producent

Jay-Z - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Craft (C)
Datum narození a čas (místní čas):
4.12.1969 - 00:10  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.12.1969 - 05:10  
US, New York:
40°38' s.š., 73°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jay-Z 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jay-Z
datum narození 4.12.1969
(rapper, hudební producent, instagram)

Jay-Z - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Lemonade (TV pořad)
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Stretch and Bobbito: Radio That Changed Lives
(2015) - Amy
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - On the Run Tour: Beyonce and Jay Z (koncert)
(2013) - Jay-Z feat. Justin Timberlake: Holy Grail (hudební videoklip)
(2013) - Beyoncé - Partition (hudební videoklip)
(2013) - Beyoncé feat. Jay-Z - Drunk in Love (hudební videoklip)
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Rihanna 777
(2013) - Made in America
(2013) - Beyoncé: Život je jen sen
(2012) - Nicki Minaj - Come On A Cone (hudební videoklip)
(2011) - Kanye West ft. Jay-Z - Otis (hudební videoklip)
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - The BRIT Awards 2010
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2009) - Rihanna - Umbrella (Orange Version) ft. JAY-Z (hudební videoklip)
(2009) - Jay-Z feat. Rihanna & Kanye West: Run This Town (hudební videoklip)
(2009) - Jay-Z feat. Mr Hudson: Young Forever (hudební videoklip)
(2009) - Jay-Z: D.O.A. (Death of Auto-Tune) (hudební videoklip)
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - BET Awards 2009
(2009) - U2 360° - Živě z Rose Bowl (koncert)
(2008) - Beyoncé: B'Day Anthology Video Album (hudební videoklip)
(2008) - Grammy Awards 2008
(2007) - 2007 MTV Movie Awards
(2007) - Notorious BIG: Bigger Than Life
(2007) - Beef 4
(2006) - Johnny Cash: God's Gonna Cut You Down (hudební videoklip)
(2006) - Jay-Z: Lost One (hudební videoklip)
(2006) - Robins
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2006) - Russell Simmons' Hip-Hop Laws of Success
(2006) - Lockdown, USA
(2005) - The Work of Director Mark Romanek (hudební videoklip)
(2005) - Kanye West: College Dropout - Video Anthology (hudební videoklip)
(2005) - Through the Fire
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - The Art of 16 Bars: Get Ya' Bars Up
(2004) - Prince's Trust Urban Music Festival: A Tribute to Jay-Z
(2004) - Jay-Z: Americký raper
(2003) - Hardware: Uncensored Music Videos - Hip Hop Volume 1 (hudební videoklip)
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - MC Battle II: The Takeover in Times Square
(2003) - Jay-Z in Concert
(2003) - Beef
(2003) - Hip Hop Uncensored Vol. 5: The Greatest Shows on Earth
(2003) - Hip Hop Uncensored Vol. 1: Newrock Stars
(2003) - Death of a Dynasty
(2002) - Hype Williams: The Videos, Vol. 1 (hudební videoklip)
(2002) - Slip N' Slide: All Star Weekend
(2002) - Driven (TV seriál)
(2002) - State Property
(2002) - Papíroví vojáci
(2001) - R. Kelly: TP-2.com - The Videos (hudební videoklip)
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2000) - Backstage
(1999) - Mariah #1's (hudební videoklip)
(1999) - Making the Video (TV seriál)
(1998) - Streets Is Watching
(1997) - VH1 Storytellers (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
Jay-Z - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1981) Beyoncé Knowles - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1990) Rita Ora (fáma)
(*1988) Rihanna (fáma)
(*1976) Blu Cantrell
(*1979) Rosario Dawson
(*1979) Aaliyah
(*1975) Lil' Kim
(*1973) Ananda Lewis (fáma)
(*1979) Mýa (fáma)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.12.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jay-Z 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jay-Z - rapper, hudební producent

se narodil 4.12.1969 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jay-Z

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Jay-Z
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
11°52’
3
 
LunaLuna:
Váhy
5°12’
1
 
MerkurMerkur:
Střelec
21°45’
4
 
VenušeVenuše:
Štír
29°30’
3
 
MarsMars:
Vodnář
21°31’
5
 
JupiterJupiter:
Váhy
27°49’
2
 
SaturnSaturn:
Býk
2°53’
8
R
UranUran:
Váhy
8°03’
1
 
NeptunNeptun:
Štír
28°56’
3
 
PlutoPluto:
Panna
27°11’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
16°45’
6
R
Černá LunaLilith:
Rak
29°40’
11
 
CheirónCheirón:
Beran
2°24’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
25°53’
3
Domy:
Panna
19°12’
Ryby
19°12’
2:
Váhy
14°18’
8:
Beran
14°18’
3:
Štír
14°05’
9:
Býk
14°05’
Střelec
17°29’
Blíženci
17°29’
5:
Kozoroh
21°21’
Rak
21°21’
6:
Vodnář
22°19’
Lev
22°19’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
3°21’
11
Slun./Luna:
Štír
8°32’
2


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »